Birhemsire_anne Meraba kızlar biz cinsiyetimizi öğrendik 13.haftadayız yarın 14 olucaz inşallah acaba alışverişlere başlandı mı? siz ne zaman başladınız neler aldınız öncelikle merak ediyorum fikir almak istedim şimdiden teşekkürler 🌸
Sinemmdru Birhemsire_anne içinden geliyorsa al alınmaz erken diyenlere kulak asma sen nasıl istersen öyle bana alma diyenler o haftalarda kızıyordum çünkü herşey Allahtan olcağı varsa doğduktan sonrada olur sonuç olarak hevesin varsa al kimseyide dinleme bu konuda
Sedley Birhemsire_anne 17+3 oldum canım hiçbirşey almadım erken diye 20 den sonra yavaş yavaş başlarım diye düşünüyorum ben
Birhemsire_anne tce bende hiç birşey almadım sadece bebek günlüğü aldım internetten o gelecek 20.haftada başlarm diye düşündük 🤷🏼♀️
Gulseren-31 Bence de daha erken . Hem cinsiyetin değişme ihtimali bile varmış . Eşim totem yaptı 6 aydan önce alışveriş yasak 😕
Birhemsire_anne Gulseren-31 cinsiyet değişme aslında değişme olmazda doktorun yanlma payı var baştan kız deyip cinsel organı geç gelişip sonrasnda erkek diyebiliyorlar doktorlar
Birhemsire_anne nurcakir58 Gerçi eninde sonunda başlanacak ama bilmiyorum tabi bazen indirim olunca almak olablir
Rabiakk Birhemsire_anne merhaba ben de almak istiyorum ama güzel bulamadım hangi sayfadan aldınız acaba
Birhemsire_anne Rabiakk D&r den aldım canım 70 tl idi boyutu büyük bebeğimin ilk yılı diye ilk ultrason resmi işte anne babanın duyguları falan herşeyi var ilk dişi ilk kelimesi cok güzel bir anı 🙈
nurcakir58 Birhemsire_anne öylede en önemlisi sağlıklı olsun gerisi hepsi olur bizde pek iyi deil derler 7 aya gekince alınır genelde
Rabiakk Birhemsire_anne ben de almadım henüz baktım da instagramdan sayfaları az geldi o yüzden almak istemedim junopaper sayfası hatta ama bakayım D&R e teşekkür ederim 😊
Birhemsire_anne Rabiakk baktımda söyledigin sayfada güzelmiş almamış olsaydım set halinde alırdım heralde 🙈🙈 şuan pişman oldum neyse inşallah bana gelende güzeldir
Birhemsire_anne Sinemmdru zaten ben bişey demeden yani fikrini sormadan insanlar hemen bi muhalif oluyor ya aaa alınırmı yok öyle böyle ne belli sağlıklı olacağı falan filan acayip sinir oluyorum
Sinemmdru Birhemsire_anne evet evet o yüzden kimseye kulak asma bu süreçte içinden ne geçiyorsa al cinsiyet belli değilse ortak renkler almayı dene
UrasEgeninannesi Birhemsire_anne 14+2 tim. Daha başlamadım. 1-2 ay daha geçsin öyle başlamayı düşünüyorum inşallah
littleon 17+3 üm 2 3 tulum aldım okadar 20 haftadan sonra yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum hem maddi hem manevi bir zorluk olmasın diye