Lonelinesss Bende 10 haftalık oldum bugün çok şükür benimde öyle kilomda o kadar yok karnım sanki 5 aylık gibi
AslArazErturul Aynı şikayetleri yaşıyorum. 8 haftalık 6 aylık gibi duruyor. Hazımsızlıktan kaynaklanıyor bol su içtiğim gün ödemi de atıyor. Tek çaresi bol bol su iç
sercen Sultan42 desene benim şimdiden çıkmış oyyyyy yerim b3n onuuu 👼zaten normal g9bekten farklı cikiyo gebelikte alt karnım sivri duruyo iki kemik arası ve adasu içsem hopp ortada 🙂) ama bende baya zayıfım ondan 🙂
Sultan42 sercen aynen sivri oluyor ben şuan ufak tefek arada kımıl kımıl hissediyorum tam karnımın altındalar ama çok nadir 😍❣ Çok güzel duygular çoook ikinci kez anne olacağım ben bi oğlum var şimdi ikizlerime hamileyim her bebeğin heyacanı başka oluyor sanırım 🦋🦋minik kelebeğim onlar benim inşallah annelerini üzmezler cinsiyetlerinide hemen gösterirler çok merak ediyorum rabbim bütün Hamişlere ve annelere kolaylık versin kucağımıza sağ Salim alıp evinize dönmeyi nasip etsin 🙏❣💐
DuyguSerkan Canann18 benımde öle şu anda 5+4 teyiz midemden kasıklarıma kadar gaz sıkısması şişkinlik bence
Sultan42 Canann18 😅 ben şimdi ikizlere hamileyim adetim bi gün geçti göğüs hassasiyetinden şüphelendim hemen test yaptım çıktı yani artık hamile olduğumu bilebiliyorum
Aysenurtsr Ayseylcn herkesin farklidir aslinda, benim 10,11 de felan normale donup normal karin genisligim olmustu, ic karnim darmis benim biraz erkenden buyudu 🙂
Ayseylcn Canann18 canım hamilelikte kabızlık sorunu da çok oluyor eğer öyle bi durum varsa hem adet olamama hem o ödem yapmıştır arkadaşların dediği gibi bol su iç düzelir vücudun hamileliğe alışana kadar ☺
Canann18 Ayseylcn yok kabiz degilim hatta hamile olmadan once kabizlik sorunum vardi hamile oldugumdan beri masallah cok rahat cikiyorum dedigin gibi su iciyim belki bi sure sonra duzelir☺