Fatos623 Sol kalçamın üstü çok agriyor genellikle çok hareket ettigimde agriyor neden sizce sizdede oldumu 😒
fasulyemiz34 Fatos623 benimde maalesef Bi türlü rahat Bi yer bulamıyorum kendime 😥 bugün bi de öğlen biraz kolumu uzatıp yatmıştım yatarken masanın üstüne olunca sırtım genleşmiş vaziyette dediğin yeri ağrıtmış
Gulce1 Fatos623 kalçam çok ağrıdı benim dördüncü ayda doktor kalsiyum verdi ondan bu yana iyiyim. Bir danış istersen
Kadert Fatos623 ayy bende aynı durumdayımm .haftalardır böyleym 33 haftalk oldm özelikle binazcık ayakta kalnca .
Paramedikelif Gebelikte çok normal bende de Cok oldu magnezyum ve d vit kullandım rahatladım birde her gün maden suyu için 🤗
hmyrsena Benim nerdeyse hamileliğimin başından beri sol kalçamda ağrı değilde kas çekmesi oluyor doktor magnezyum eksikliğinden dedi
Fatos623 Hepiniz e çok tsk ederim sagolun bilginiz için Allah bebişlerinizi hayırlisiyla kucagıniza almayı nasip etsin 💗😊
fasulyemiz34 Fatos623 senin geçti mi benim şuan aşırı ağrıyor özellikle nasıl oluyor anlamıyorum ama bi girince çıkmıyor