ZEhrA_94 Kızlar Bi iki gündür alt karın sol tarafta ağrım var ve ayağa kalktığımda sol bacak bitimim çok ağrıyor yürürken rahatsız ediyor beni 18. Haftamdayım riskli birşey olabilirmi
Yaprak2019 ZEhrA_94 benimde olmuştu doktor bana rahim artık yukarı çıkıyor ondan ağrın var demişti , Şu iki günde stress yapmayın lütfen 🧡 stress daha fazla zararlı
Bern ZEhrA_94 benim de çok oluyordu canım bebek yerleşmeye çalışırken oluyor böyle ağrılar. Batma gibi hatta korkma ama yine doktoruna söyle tabi
Deletedmom138 ZEhrA_94 inşallah bir şey olmaz kuzum ağrın oldukça uzan iyice ayaklarını yukarda tut dinlen 🥰
ZEhrA_94 Yaprak2019 inşallah ondandır ya yürürken çok rahatsız ediyor uzanıyorum anca böyle rahatım zaten ama çok rahatsız edici
Bern ZEhrA_94 benim ilk üç ay oldu o batma. Şu an 25 haftalığım yine başladı. Kafa kemikleri batıyormuş
Asl90 Canım bende 17 haftalığım aynı sorun bendede var rahim hızla büyüdüğü ve yukarı çıktığı için dedi doktorum 2 gün önce kontrolum vardı bi sıkıntıda yoktu içini ferah tut tabi dayanılmayacak gibiyse görünmekte fayda var