Deletedmom124 Masalimm canım doktora git gebelikte zor geçiyor inan fitil ve krem yazıyor genelde gebelik sonunda kimisinde son buluyor kimisinde devam ediyor kimisi de fitil kullanıp geçiriyor
Fatma-asel_29 Masalimm kaç aydır kurtulamadım sanırım doğurmadan geçmiycek travazol krem ve sirkeyle kaşıntı geçti ama akıntıyı geçiremedim
zeynepselcukk Masalimm canım fitil almştım ben hamile kalmadan önce yıllardır cektiğim kasıntı akıntı sadece 7 fitille bitti gtti. Kadın doğum doktoruna gtmelisin 👍
zeynepselcukk Fatma-asel_29 akıntı herkeste de oluyor canım ama eger koku varsa enfeksiyon da olabilir
Efesevim 22 li haftalardan beri var geçiyor yine başlıyor sıkıntı yapma temiz tut kendini doktor fitil veriyo zaten kullan ben şuan 37. Haftadayım hala var anca doğurunca geçcek artık sanırım
1maviyol Merhaba bende de çok sık oluyo, hamile değilim şuan. Travazol krem iki gün demeden geçiriyor ☺️
zeynepselcukk Fatma-asel_29 benim bekarken de vardı kac sene o kaşıntı ve akıntıyı cektim Allah biliyor kaşıya kaşıya kanattığım günler oldu hatta. Ama fitil cok iyi geldi suan hiç bir şeklde kaşıntım yok cok şükür 🤲