minikmelegim_ Evett mezun olduk. Şuan hastanede ilk gecemiz. Spinal sezeryan oldum. Saat 11de 3.150 gram doğdu kızım. Benim için çok zor oldu ama anlatipta korkutmayayım sizleri. Şimdi iyiyiz ya çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin❤
Masal78 minikmelegim_ ay canım sonunda kavuştun yavruna bende Çarşamba günü sezeryan olucam spinal olucam bende Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah küveze felan girmedi dimi ☺️❤️
Kbra7777 minikmelegim_ hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürler nasip etsin neden acaba sezeryan oldunuz ? Bebek iyidir inşallah 💜
Roje minikmelegim_ karna bastırma işlemi oldu mu sizde olduysa çok ağrılı geçti mi sağlıkla buyut inşallah canım
minikmelegim_ Masal78 Rabbim kolaylık versin ağrisiz sizisiz atlatın insallah❤ yok küveze girmedi cok sukur hersey yolunda memeyide direk tuttu guzelce emdi cok sukur
minikmelegim_ Kbra7777 allah razi olsun tesekkur ederim. Genital siğil sebebiyle zorunlu sezeryan oldu. Gayet iyi cok sukur :)
minikmelegim_ Roje işte butun mesele ordaydı. Hayatimda bu kadar bagirip aci cektigimi bilmiyorum.. kaburgalarim kirilacak sandim. Ee ben oyle kotu olunca uyutmuşlar beni sakinlestirici yapmişlar
aleyna-04 minikmelegim_ ya anlatırmısınız neden zor geçti ? bende 4 gün sonra spinal sezaryan olucam🙈
minikmelegim_ aleyna-04 Herkesin bir olmaz :) bebegi cikartirken karnima 3 kisi birden bastirdilar kaburgalarim kirilacak gibiydi çok acı cektim ve onlar oyle telaş yapinca bebege de bir ďey oluyor sandim kendimi kaybettim oysaki o ana kadar hersy cok iyiydi cok sakindim
minikmelegim_ Burcu089 tekrar karnima bastiracaklarini bilsem genel olurum. Ben boyle hayal etmiyordum :) ama o izledigimiz doğum hikayelerindeki gibi olmuyormus 😁
minikmelegim_ Roje uyusuktum zaten. Dokunma hissi olduğu icin bide yani.sonucta belden asagisi sadece uyusuyor ust kismi yine hissediyorsun. Çok abandilar uzerime ben ölcem sandim yani ikimizden birine bisey olacak sandim
Rabiaaydin minikmelegim_ öncelikle geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah 🙏🏻☺️ Genital siğil sayın çok muydu hamileyken tedavisi Yok mu kesin olarak sezeryan mı yapıyorlar hamilelikte iki tane çıktığını fark ettim bende çok afedersiniz makat kısmında doktoruma henüz söylemedim 31 haftalığım bende 🙁
Kbra7777 minikmelegim_ teşekkür ederim bende bugun 37+4 üm bebekde taşikardi var doktorum daha erken gibisinden konuştu bebeği almak için 38 doldursun dedi bende doğarsa sorun olurmu diye ama demekki normal 38 doldurması yeter inşallah Sağlıklı hayırlı ömürler 💐
Roje minikmelegim_ kız çok kötü yaa beni korkutan tek şey o uyusukken ben yapicam ki onlara kalmasın vicdansizlar zaten tam olarak nereye basiyolae