Merhaba kızlar 1 hafta gelısım gerılıgı vardı kızım da 10 martta sabahı 6 da kucagıma kızımı aldım .Rabbım benım gıbı herkese dogum nasıp etsın ınsallah.2.gebelıgım surprız oldu ılk dogumumda pskolojım alt ust olmustu Ankara zekaı tahırde dogum yaptım keske yapmaz olaydım cok kotu gecmıstı normal dogumum ve cok korkuyordum kesın aynı durumları yasarım dıye dusundum ama Rabbım bu 2.dogumumda bana cok kolaylık sagladı cok sukur.Iğdırda yaptım 2 dogumumu yıne devlette cok memnum kaldım ebemden Allah herkese oyle ebe nasıp etsın.Gelelım hıkayeme 40 haftalım dolmustu nst de sancım cıkmıstı ama hıc bır belırtı yoktu ve cumartesi gunu 1 saat yuruyusun ardında nısanım geldı ve 2 gun boyunca adet sancısı gıbı sancı cektım ve arada bır dogum sancısı gelıyordu. Pazartesı de muanem vardı ama buluyordum o gun dogurcamı cunku sabahtan baslayan duzenlı aralıklarla sancım gelmeye basladı ve kesım sabah karsı ya da gece dogururum dedım .neyse hastaneye gıttım doktoruma dedim sancım var dıye nst te sancım cıktı ve alttan muanemde 2 cm acıklık vardo ama yatısım yapılmadı zaten bende ıstemıyordum evde sancı cekmek en mantıklısı cunku alttan çok muane edılıyor.eve geldım yemegımı yedım ve sancılarım düzenli aralıklarla gelmeye basladı saat 3.30 kadae evde sancı cektım acılmam hızlı olsun diye sguat cektım evde yürüdüm .hurma yedım.2 defa ılık dus aldım artık sancılarım 5 dk 2 düşünce hastaneye gıttım ebem senı beklıyordum zaten dedı 4 te yatısım yapıldı alttan muans edılınce aaa bebehın bası elıme geldı dedı ebe ve dogumun gelmıs dedı 1 saate yakın yıne nst de kaldım sancılarımı hafifletmek ıcın surum verdı sunu sancı sandım ama değilmiş. Neyse ebem geldı tamam hazırsın dedı ve dogumum bır kac ıkınmamla oldu cok sukur.Dılerım herkes bır an önce bebeklerıne kavuşur. Rabbım herkesın yardımcıcı olsun .