M1044 Kızlar 23 haftalık hamileyim bende sizlere de sormak istiyorım böyle yürürken bazen gece mesela bacağımı kendime çektiğim zaman rahmim de değil de kasıklarım da böyle baskı yapıyor sanki bebeğim böyle olan var mıydı sebebi nedir sizce ☺️
Asl_93 M1044 canım 21+4 haftalığız biz de bende de oluyor hatta bazen yürürken böyle ağırlık çokmuş gibi kasıklarımda baskı oluyor nedendir bilmiyorum 🤷🏻♀️
Merve3333 M1044 çünkü büyüyor artik👼Bacaklarını kendine çekince istemsiz ikinma olur ondandır. Bebeğinin hareketlerinde sıkıntı yoksa gelişimide güzelse korkma.ben 32haftayim ama bir ay önce bebeğim doğum pozisyonu almış bile bir ikinmama bakar🤦🏻♀️Sen genede kendi doktorundan daha sağlıklı bilgi al derim
Asl_93 M1044 ama ben bu gün detaylı için doktora gittim canım gayet iyi dedi sanırım ağarlık merkezimiz değişiyor bi anda ☺️ Bebişlerin kilosu plasentanın kilosu amniyon sıvısı felan bence ondan öyle oluyor 🤷🏻♀️
M1044 Asl_93 ya geçen haftalarda bende gittim hiç bir problem yok da işte bugün böyle aklıma takıldı 🙈 ister istemez erken değil mi diye düşündüm hani böyle hamlamış gibi ağrıması baskı yapar gibi
Nesizade05 M1044 bende de oluyor canım sanırım normal bi sıkıntı yok çünkü kontrollerde .inşaAllah vakti saati geldiğinde hayırla sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Asl_93 M1044 benim de öyle canım aynı ☺️ Valla hamilelikte en ufak bi şeyi bile düşünüyoruz 🙈 panik atak olmadan doğurursam iyi diyorum ben 😂
M1044 Merve3333 yok maşallah hareketli çok da ben bide kendimi ağırlaşmış hissetmeye başladım belim falan olsun çok ağrıyor geceleri 🙈 diğer hafta kontrolüm var gidicem bakalım
Merve3333 M1044 M1044 kendime benzetiyorum sizin bu durumu bende cok erken ağırlaştım.suan iki adım bile yürüyemiyorum(kilo olarak değil 😄)bebek sürekli kasıyor kendini
M1044 Merve3333 yok zaten aynen öyle ben 3.500 kilo falan aldım 56 57 ile kaldım hamile 4 e yaklaşmak üzereyim bebek dediğiniz gibi 🙈
Merve3333 M1044 bebeğiniz kaç gram?siz hiç almamışsınız masaallah.bebegin gelişimi iyi oluşunda🙏🏻Ben 13kilo aldım 🙄50ile hamile kaldım.sonlara doğru cok hızlı kilo alıyorsun.ay benim iştahım hiç bu kadar açık olmamıştı.omrumde yemediğim şeyleri yedim 🙄
M1044 Merve3333 şuan henüz daha gitmedim en son 20 haftalık gitmiştim 450 gram dı 🙈 şuan 23 bitti bilmiyorum ☺️