MinnieMouse Betusella ondan da olabilir lisedeyken bisikletle merdivenden inmistim🤪 o kemigimin agrisindan bir ay oturamamistim. Belki ondan hamilelikte de ara ara agriyodur 💁🏻♀️
Ozlemilhan 28haftalik hamileyim 2 yıl önce merdivenlerden düştüm popomun vura vura bütün basamakları şuan o kadar ağrım oluyor ki oturamıyorum oturduğum zaman kalkarken çok canım yanıyor 😔
Betusella Ozlemilhan insanı kısıtlıyor ya baya Allah ceken hamislerin yardımcısı olsun Şeninde canım, bi kafeye gitsen otursan işkence biraz yürüyorum sonra oturunca gene acıyor, otobüse binersin acır, arabana binersin acır illettttt ☹️
Cananp Betusella yüksek ihtimalle öyle çekeceğiz artık o ağrıyı yapılacak birşey de yok sadece uzanma ile çözüm bulabiliyorum
ftmgl24 Nur444 geçmiş olsun ben ameliyat oldum allah güç kuvvet versin çok iyi doktorlara görünün benim nişanlıyken yanlış yaptılar tekrar yeniledi ve yine şimdi 13 haftalıkken ameliyat oldum bebeğim olduğu için yarım kaldı doğumdan sonra tekrar ameliyat olacağım🙏🏻
Betusella ftmgl24 aaa hamileyken mi ameliyat oldunuz ? Cok geçmiş olsun. Sizinki nasıl bi durumdaydı ameliyat gerektirecek kadar acaba ?
ftmgl24 Betusella Zor olan şey de ameliyattan sonra antibiyotiksiz sakinleştiricisiz ağrı kesicisiz yara açık dikiş atılamıyor bebek olduğu için. İlaçları kullanmadan bütün ağrılara acılara katlandım çok şükür yine de 🙏🏻
ftmgl24 Betusella 2018 de kuyruk sokumu ağrısıyla gittim 6cm büyüklüğünde apse-kıl dönmesi var demişlerdi ameliyat oldum geçti gitti dedim yıl 2020 12 haftalık hamileyken yine bir ağrıyla gittim yenilemiş dediler bir önceki doktor tamamen temizlememiş almamış yanlış işlem. Bebeğim olduğu için çok korktum haftasından kurtardığı için çok iyi bir cerrahta 20 gün önce ameliyat oldum. Bebeğim olduğu için şuan sadece temizlediler doğumdan sonra tekrar ameliyat olacağım o zaman tamamen alıcaklar 🙏🏻 Doktor çok önemli 3 kere aynı yerden ameliyat keşke başında iyi cerrahlara gitseydim mutlaka baktırın. Aylarca oturamadım uyuyamadım yürüyemedim hep yan yattım ne olur olmaz baktırın geçmiş olsun 🙏🏻
Betusella ftmgl24 sanada cok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer kurtulursun canım 🤲🏻 Baktırcam bende artık dayanamıyorum 👍