hulya_1919 Sermec27 canim seni çok iyi anlıyorum benim nedeni plesenta ayrılması nedensiz olması belki seni daha çok Üzüyor ama Rabbimin bir bildiği vardır biliyorum çok zor ama gecicek bebeğin olunca acın biraz dinecek bende çok kötüyüm ama telkin veriyorum kendime bende görmedim görsem yüzünü hiç unutamazdım daha çok üzülürdüm eminim onlar melek oldu öyle düşünelim Rabbim bizi sınıyor isyan edemeyiz daha çok şükür ve itaat yine ondan isteyeceğiz can Rabbim bize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
Sermec27 hulya_1919 oyle canım rabbimin kahrı da hoş lütfu da sadece sabretmek zorundayız ve bol vol dua etmek rabbim sonsuz merhamet sahibi o sabredenlerle beraberdir rabbim bize merhamet etsin inşallah 🙏 bak bunu izle canım için ferahlayacak biraz
morsunbul95 hulya_1919 vücudunuzun kendini toparlaması 6 ayı bulur Erken gebelik düşüğe neden olabilir tabii en doğru bilgisi Dr söyler ama biraz kendinize zaman ayırın Cook geçmiş olsun bu arada 😔
hulya_1919 Busraarsub ne güzel hemen hamile kalmışsın canim darısı başıma bu hamileliğin nasıl gidiyor
MiraysMom hulya_1919 canım öncelikle çok üzüldüm çok geçmiş olsun ne saman ve nasıl anladın kanaman falan mı oldu bende de iğne batması gibi ağrı var karnımda korkuyorum bende kanamam falan yok ama
GizemAykut hulya_1919 merhaba bende seninle aynı durumu yaşadım Ekim ayında 18 haftalık bebeğimi kaybettim bana 3 ay korun dediler ama ben bir ay korjndum ilk adetimden sonra korunmayı bıraktım şuan 7 haftalık hamileyim ölü doğumdan 5 ay sonra hamile olduğumu ogrendim senin gibi aynı şeyleri dusundum korktum ama herşey geçiyor inşallah bir an önce güzel haberlerini alırız dualarım seninle🙏😊
hulya_1919 GizemAykut insallah canim ben 40 ım çıkınca riskli gebelik uzmanına gidicem testler yaptırıcam sonra 3 ay korunmayı düşünüyorum sonrası Allah Kerim insallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini korunmayı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldın
GizemAykut hulya_1919 doğum yaptıktan 30 35 gün sonra adet gördüm bir de ben ovulasyon testi kullandım Şubat ayında 😊🙏
Busraarsub hulya_1919 kalsiyum, magnezyum, bebe aspirini, tansiyon ilacı, kramp ilacı demir eksikliği var birde benim vitaminlerim çok düşük çünkü
hulya_1919 Busraarsub doktor banada verir muhtemelen bende 40 ım çıkınca muayene olucam sonra Allah’ın izniyle 3 ay bekleyip deneyeceğim inş hayırlı zamanda sağlıklı bir evladım olur benimde