hulya_1919 öncelikle çok geçmiş olsun.Allahım dayanma gücü versin.Bende ağustos ayında 20 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım.Çok zor bir süreç malesef.Doktorum bize 3ay korunmamızı önerdi.Biz her ihtimale karşı ,bir daha aynı şeyleri yaşamamak adına 4ay bekledik.Her süreci doktorumuzla paylaştık.Sağlığımıza ve beslenmemize çok dikkat ettik.Ocak ayında Allahım nasip etti çok şükür.
Nasıl yapıcam nasıl edicem,bir daha hamile kalamam,bu duygularla başedemem diyordum ki,Allahım öyle bir yardımcı oldu ki..
Yani demem o ki;şu hayatta her şeyin bir zamanı var.Bazen bazı şeyleri zorlamamak,akışına bırakmak lazım.Seni çok iyi anlıyorum,bende doğum yaptığımın ertesi gün hemen hamilelik planlamaya başlamıştım.Ama halbuki zaman lazım.Olayı sindirip ,kabullenmek lazım.Doğru zamanda bebeğin seninle olucak buna hep inan ve içini hep bembeyaz tut.Rahmini çok iyi besle ki ,mis gibi çiçekler açsın orda.Her yağmurdan sonra güneş bulutların arasından gösterir kendini,işte o zaman gökkuşağını gör.O renklerin güzelliğini gör.Umudun hep yanıbaşında olsun ☀️🧡🍀🎀🌈