ReconunFatosu Yandom Evet Ikı Adet Dongusu Bekledim Korunmayı Birakinca Hemen Hamile Kaldım Şuan 25+2 Günlügüz
Yandom ReconunFatosu sağlıcakla kucağınıza alın inşallah umarım bende toparlarım sağlıklı bir gebelik geçiririz peki size test yapıldı mı genetik pıhtılaşma gibi
Merveee07 hulya_1919 bende 22 de kaybettim canım normal doğumla 3 ay korunmalısin dedi doktor en az ama ben toparlayamadim hemen bir yıl sonra dusundum
hulya_1919 Merveee07 ben 2 adet bekledim sonra kaldım şuan 8+3 üz hayırlısı dua ediyoruz tedavimi oluyorum gerisi Allah tan
_melike_6 hulya_1919 Allah sabır versin güzelim benim 🤲🏻Hiç üzülme böyle olmasını sende istemezdin ama rabbimin bileceği iş bende 24 haftalıkken doğum yaptım ölü doğdu bu dünyada yiyecek ekmekleri yokmuş bebişlerimizin korunma konusunda genellikle en az 3 ay diyorlar canım yinede doktora sor ben direk araştırdım 😅 3-6 ay korunmamız gerektiği yazıyordu ama en iyisini doktor bilir 😘
Kelimeleringucu Ben ilk bebeğimden sonra 3 ay korundum tedavi falan oldum, ikinci bebeğimi kaybettiğimden sonra 1 yil bekledim, psikolojik olarak kendimi hazır hiss etmiyordum toparlanmam uzun sürdü, Allah sabır versin, 18 haftalikken bende dogum yaptim
Gl1456 hulya_1919 Allah yardımcın olsun canım. Neden olan sebebini iyice araştırsın doktorlar bence iyi bi doktor bul. Ona göre bi tedavi gerekebilir belki. Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah.
hulya_1919 Gl1456 riskli gebelik uzmanına gidiyorum sebep kan pıhtılaşması 8 haftalık hamileyim tedavimi oluyorum hayırlısı Allah tan
ReconunFatosu Yandom Amin inşallahh hiç bi test yaptrmadim ama butun kontrollerime gittim hic bisey demediler binde bin görüle bilen bişey dediler