LittleAnneee Kızlar gün içerisinde bir çok kez sanki karnım sıkılıyormuş gibi sem sert oluyor bebek toplanması değil her yer birden sem sert oluyor sanırım kasılma böyle bir şey ve bel ağrım oluyor arada acaba normal mi bilemedim sizde durumlar nasıl?
Tumurcuq LittleAnneee 31 olcam yarin..ve bendeede oluyor..doktorma soyledim artik bunlarm olmasi normal dedi
Cdmcvk LittleAnneee canım bende 35+5im bu bir kaç haftadır vardı halende devam ediyor. Hatta Alt tarafım da sızlamalar da oluyor yalancı sancılarda başladı adet ağrısı gibi. Doktoruma sorduğum da normaldir yaşayacaksın bunları hazırlık dedi. Zaten her hafta nst ye giriyorum bakalım ne olacak 🤗
Betulbekil LittleAnneee aynı gündeyiz canım benimde karın ağrım var aynı şekilde komple sert karnım ama sürekli değil arada yumuşuyor tekrar sertleşiyor
Hamideersin LittleAnneee bende ayni şeyleri yaşıyorum 35+4 olucam bu gece bende sanırım son zamanlar diye boyle oluyo normaldir heralde
LittleAnneee Tumurcuq ya aslında bu yeni olan bir şey değil 30.haftalarımdan itibaren oluyordu ama bu sefer artmaya başladı ve artık hafif ağrılı oluyor her şeye de hastaneye koşmak istemiyorum
Tumurcuq LittleAnneee canim kac dakikada be yahud kac saatde bir oluyor..gunde 10 kereden az oluyorsa normaldr merak etme...ama tez tez oluyorsa tehlikeli
LittleAnneee Betulbekil aynen benimde böyle rahatladım biraz ilk hamilelik insan her şeye acaba doğummu başladı falan diyor 😂
Cdmcvk LittleAnneee ama sen yine de kontrolün de şikayetlerini dile getirirsin canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻❤️
Betulbekil LittleAnneee bende öyleyim acaba doğuruyor muyum diye düşündüm😂 ama şuanlık bişey yok inşallah biraz daha beklerde sağlıkla gelirler 🥰🙏🏻
Glamour1 Bende 35+5 oldum gün icinde 1-2 kez adet sancisi gibi sanci geliyo ama karnim hic sertlesmedi. 2 gün önce gebelik kolestazi oldugumu ögrendim belki tarhininden erken dogabilir bebegim ☹️
LittleAnneee Glamour1 aslında bir şey kalmadı canım bu haftayı atlattın mı 37 olucaz inşallah bir şey kalmadı zaten erken doğmuş sayılmaz doğsa bile sağlıklı ve hayırla gelsinler canını sıkma 🙏