Tuqceee33 Gebeliğini erken öğrenenler, Adetinize kaç gün kala gebelik testi yaptınız?🤔🤔 (Erken gebelik testi değil)
elif00000 Tuqceee33 ben 5 gun kala yapmistim normal olan gebe testlerinden silik çıkmıştı ardından kan vermiştim
Recbey Tuqceee33 2 gün kala yaptım normalde her zaman 2 3 gün öne atardı adet tarihim bu sefer atmamıştı şüphelendim test yaptım 2. Çizgi silik çıktı ama hamileydim 🤗🤗
Papatyam2017 Tuqceee33 4 ay oldu;) zaten renk değiştiriyor belli bir süre sonra gözle görünür şekildeydi normal testte acaba bozuk mu diye erken gebelik aldım onda direk net çıktı ama bakım yine atabilirsem
Tuqceee33 Papatyam2017 benim 6 gün var, bugün yaptım resimde belli olmuyor yada bana öyle geliyor 2 gün sonra yeniden yapacağım, pek umudum yok ama hayırlısı olsun😊
Tuqceee33 Papatyam2017 sizin çok net benim hayalet biz çizgi hatta belki bana öyle geldi, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🌸❤️
Cerenn06 Tuqceee33 Adet beklediğim gün olmayınca Annem zorla test aldırmıştı o zaman çift çizgi çıkmıştı :) isterseniz fotosunu atın birde biz bakalım 🤔
Papatyam2017 Tuqceee33 valla çok dikkatl8 bakınca var gibide yok gibi de 2 gün sonra ya da yarın erken gebelik yapin
Cerenn06 Tuqceee33 Çok net birşey göremedim ama zaten daha erken bazen adet günü bile çok silik çıkabiliyor geç döllenme olabiliyor adetiniz geciksin öyle yapın daha sağlıklı sonuç alırsınız .