hatice_akbal Düsük riski tasiyan anneler hangi pozisyonda yatiyosunuz ve kalkip oturdugunuz oluyo mu npicami bilmiyorum cok korkuyorum😑
ilkbahar hatice_akbal ayaklar bi yastığın üzerinde olup düz yatırmışlardı beni kanamam olduğunda hastaneye yattığımda 🤷♀️😃
Tumurcuq hatice_akbal sen şimdi onu bana sor 😃 26 hafyadan ayaklatim hep yukarda yatitom..bazen ayaklarmi duvara ve yatagmn başinada dayiyorum..😃 oturuyorum tabikide bir cocugum daha var evde onu yedirtiyom falan..iş falan hic gormyorum..size neden yatiş verildi?
Mevsim36 hatice_akbal benimde lekelenme olduğu için yattım ayaklar yukarıda kafamın altına da biraz alçak bi yastık koyarak şükür 10+6 olduk. Şimdi daha rahat hareket ediyorum. Ama ilk zamanlar 10 dk fazla dursam ayakta bacaklarım titriyordu belim ağrıyordu ve kanamam başlıyordu. 🌺 🌺 Sen yine 3 ayı atlana kadar tedbirli ol sonra yavaş yavaş harekette edersin işte yaparsın. Düşücek bebek düşer kalacak bebekte kalır diyorlar doğru. Bazı kadınlar kilo kilo su taşıyorlar birşey olmuyor. Ama karnımızdakiler Allahın emaneti biraz tedbirli olmaltankimseye zarar gelmez.
smg95 hatice_akbal bu dediğiniz ilerki haftalarda ağırlığınız arttığında diye biliyorum, banada sırt üstü ayakların biraz yukarıda yat denmişti.
busracelik3011 Benim de vardı hep sırt üstü ayaklarım havada uzandım çok şükür 14 haftalık oldum. Sırt üstü bebek büyüdüğünde uzanılmaz 😊
hatice_akbal Tumurcuq az bi ihtimal dusuk riskim var 1 gce hstnede musahade de kaldm doktor kanaman cok olmdgi icn korkma dedi yat da demedi ama bn tedbir amacli yatiyorum
2cocukluana_ Hamile olduğumu öğrendikten 2 ay kadar sürekli yattım sadece wc için kalktım kanamam oldu sürekli progestan fitil kullandım bacaklarımın altına yastık koydum dizlerimi duvara yasladım vs o günleri bı kimseye yaşatmasin rabbim çok zor