Vnsgb Ya kızlar doğumdan sonra ille şu havlu süslü terliklerden giymek zorunda mıyız. Giyemiyorum ben onları 🤷♀️ Şöyle başka tercih ettiğiniz güzel rahat terlik varsa tavsiyeye ihtiyacım var 🙈
Fatma29 Vnsgb bende onlardan almaya gerek görmedim. Evimde terliğin vardı üzeri ponponlu onu kullanacağım
Snmdnz Vnsgb zorunda degilsin tabii canm zevk ve istek meselesi bende kullanisli bulmuyorum ama annem ilk dogumumda almis ozaman birkac kez giydim kalditdim simdide oyle yapicam ayni terligi
hilal-ali32 Vnsgb Ben duşada giyebileceğim plastik banyo terliği alacağım şahsen 😂😂 hastanede belki duşa girerim rahatlamak için
Vnsgb Islim123 kızımda aldım ama ne ayağıma giriyor elli sata onla uğraştım hiç memnun değildim şimdide onu alırsam kafayı yerim başka terlik gidicem bende 🤣
Tgbb Vnsgb evde giydiğim pembe plastik terliğim var onu giyeceğim :) zaten canımın derdindeyken süs düşünmem diye düşünüyorum :)
Gokser Vnsgb En güzeli crocs diye düşünüyorum ben de, hem hafif hem rahat... duşa da girilir hem, mis gibi ☺️