Sumru merveakcy09 hahahahah 😂😂 Allah iyiliğini versin güldürdün 😂 Tadı yok gibi zeytinyağı tadında bence ekmeği küçült 😂
Sumru Hayraz bana da doktorum gynoyuuu tok karına iç dokunur dedi bende kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum aç tok fark eder mi ki bebeğe etki yönünden
Hayraz Sumru sanmam canım farketmez bazen ilacı alıp 5 dakika sonra kahvaltıya oturuyorum mideme daha varmadan ilaç.. sıkıntı olmaz bence
Sumru Melisbol doktorum beni erken başlatmış 9. Haftamda başlattı ama sonuçta içinde yeteri kadar folik asit var bir sorun olmaz heralde 🙂
Sumru Melisbol gynoyu içtikten sonra süt tüketmeyin diyorlar öyle birşey var mı aradan kaç saat geçmesi lazım
Melisbol Sumru evet banada demisti saglik ocagndaki doktor ama ben zaten ilaci sabhlarj ac karnina iciorm bitane okadr. Sutu mu falan gece yatarken iciorum genelde
Sumru Pnrr06 bende bir sıkıntı yaratmadı ama folbiol kullanan annelerin bebeklerinde hiperaktiv görünüyormuş öyle dedi doktor
Sumru merveakcy09 bende öyleyim bir elimde ekmek bir elimde kaşık vardır ekmeği her yemeğin yanında tüketiyorum 😁
Sumru Pnrr06 bende ilk defa duydum doz olarak yüksek bir folikasitmiş doktorun gerek yok bunu artık kullanmaya dedi gynoyu yazdı 2 gündür kullanıyorum