Mrvfndk Merhaba arkadslr ben corumda yasamiyrm ancak orda kontrle gidiyrm elit park ve corum ozel hastanesinde ayrıntılı ultrson ucreti ne kadar bilgi verir misinz. Hangisine gidiyorsunz.
Sevdiss_17 Mrvfndk kuzum corumda oturuyorum ama bilgim yok ustte kalsin diye yaziyorum benimde postum boyle silindi ama ostiyosan ara hastaneyi sor
Tugba_ilhan Mrvfndk canım bende corumda yasiyorum özel hastanede 400diye biliyorum devlet hastanesimde yaptırdım.bende.ama öyle.detayli bakmıyorlar toplasan 10 dj surmedi bile ölçümlerini aliyo o kadar yani bide şu salgindan dolayı gitmeni tavsiye etmem devlete
Mrvfndk Adbrs-20 sagol canm yazdgn icin. Peki devlette kimi onerirsin .sira verirler mi acaba hemen ya bide orda.
Sevcandumaan Mrvfndk ben özelde Sabri laçin e devlette Cihan toğrula gidiyorum . Kesinlikle Cihan hocayı tavsiye ederim ☺️
Adbrs-20 Mrvfndk canım orda sırayı çok zor bulursun şöyle diyim 1,5 2 aya anca gelir sıran zamanın geçmezse orda da yaptırabilirsin
Sevdiss_17 Bu isimleri tek tek yazicam genellikle sabri hoca cihan hoca semih hoca bide burcu varmis galiba ozelde develtte randevu bulmakkk cok zor