Kizlar 2018 den beri bu forumdayim , bilenler görenler olmustur mutlaka . Evleneli 3 yilim dolacak 9 nisanda , 3 sagliksiz gebeligim oldu ve kan pihtilasmam oldugunu ogrendik . Gecen kasim ayinda dis gebelik gecirdim ve ocak ayindan beri de denemeye baslamistik . Cok sükur ki Rabbim bu ay nasip etti ,pazartesi kaset testte pozitifi gorunce hemen kan verdik 32 cikti degerim ve bugün de testi yeniledik hamd olsun güzel artis oldu .
Burada hamile kalan arkadaşlara cok seviniyordum ve umutla doluyordum hikayelerini okudukça , umitsizlige düşmemeniz icin yaziyorum , Rabbim sizler icin en guzelini nasip edecek insallah sadece biraz daha sabir 🍀
Burada birbirimiz icin cok guzel dualar edildiğini gormeden tanimadan bir bag olustugunu biliyorum , Allah benim icin dua eden tüm arkadaslardan Razi olsun 🌸🌸
Bu ay ben de hiç gebelik beklemiyordum , belirgin bariz belirti olmasa da inanin adetimi bekliyordum , ama şükur ki Rabbim mujdeledi insallah devami da gelir bu sefer , dualarinizi beklerim yine 💕 Gebelik icin ozel olarak yaptigim tek şey her gun inanarak karsiligini Allahtan bekleyerek Meryem suresini okudum, ve adet donemimden sonrasini 2 gunde bir degerlendirdim .Daha onceden ovulasyon testi doktorda yumurta takibi yaptirdigim zamanlar da olmustu ama beni strese soktugunu ve görevmis gibi hareket ettirdigini farkettim .
Sizlere tavsiyem odur ki , duanin gücüne inanin , dualarim hayirli haber duymak isteyen tum anne adaylari ile 🌸🌸