Aslalby Kızlar 21+3 haftalık hamileyim dünden beri ara sıra gelen mide bulantısı var öyle şiddetli değil ama ara sıra geliyor geçiyor başım felaket ağrıyor normal mi benim gbi olan var mı yoksa başka bişey mi 🤔
Meleyke97 Aslalby bende 33 haftalik hamileyim bendede bi 2-3 haftadir araliklarla mide bulanmam bas agrim oluyo((
Pamuk123 Aslalby bende 20. Haftadayım inanılmaz baş ağrım oluyor sabah ve öğleden sonra özellikle eşliğinde mide bulantısı ve iştahsızlık zorla bir şeyler yiyorum zaten umarım normaldir hareketlerini de çok hissetmediğim için hep tedirginim 🤦♀️
Mineddemirel Bende 20+5 iki gündür mide bulantısı ve baş dönmesi var umarım normaldir şuan kafamı bile kaldıramıyorum yattığım yerden
Buseeeeee Malesef oluyor bir de ben sersem gibi oluyorum hormonlar degisince oluyormuş doktorum normal dedi ama tansiyonunda bak düşük yada yüksek olabilir eğer normalse önemseme dışarı çıkıp hava al ben hep başım ağrıdimi çıkıyorum iyi geliyor temiz hava
Aslalby Buseeeeee ay iyi ya normal o zaman ben endişelendim bide bu corona olayları çıktı ya 2 gündür baş ağrılarım geçmiyor hava alınca geçiyor aynen valla
Aslalby Pamuk123 ben ilk aylarda kusma mide bulantısı yaşadım ama sonra geçti 2 gündür öyle şiddetli değil ama azcık mide bulantılarım oldu ara sıra demek bu haftalarda da oluyormuş