ozlemral Kızlar 11+1 haftalık hamileyim doktorum bebeğin eşi asagıda dedi kanaman olursa gel dedi bu durumu yaşayan varmııı cok korkuyorum ne yapabilirim bu konuda ayaklarımı sürekli uzatıyorum
ilkbahar ozlemral bol bol istirahat edin 🙂 benim de ozamanlar öyleydi sonradan yukarı çıktı şükür 🙂 inşallah sizin de yukarı çıkar 🙂
Aslihansan ozlemral benim değil de arkadaşımın başına geldi ilk aylar biraz kanamalı ve yatarak geçti sonrasında kendiliğinden yukarı çıkmış normal doğumla sağlıklı bi bebeği oldu dikkat edildikten sonra korkulacak bi durum değil☺️
pumpkin ozlemral Benim de bu yüzden 14. Ve 15. Haftada kanamam olmuştu. 2. Kanamada çok sancım vardı doktor her şeye hazırlıklı olun demişti. Allaha şükür şimdi 30+1’iz. 2.5 ay boyunca yemek ve tuvalet dışında kalkmadım. Sonra yavaş yavaş yemek yapmaya başladım ağır kaldırmıyorum çoğunlukla da yatıyorum. Kendinize dikkat edin istirahat edin
ilkbahar ozlemral korkma cnm ya kendini zorlamadığın sürece birşey olmaz inşallah, ben misafirliğe gidiyodum ozamanlar bulaşığa falan da yardım ediyodum çok eğilip kalkıyordum, kanamam olmuştu ama sonra sürekli istirahat ettiğimde bi sıkıntı olmamıştı 🙂
Meralvedat Benimde bebeğin eşi aşağıda 22 haftalık hamileyim bende ilişkiyi ve ağır kaldırmayı yasakladı doktor çok tehlikeli bir durum değil korkmayın
ozlemral Teşekkür ederim Kızlar çalıştığım için korkuyorum da ilaç verdi kullanmaya başladım umarım kanamam olmaz iş dışında eve gelip bişey yapmıyorum sadece ayaklarımı uzatıyorum
ayseakcura Benim 33. Haftam bebeğin eşi rahmin ağzını kapatıyor.. bu durum normal doğuma engel haricinde korkulacak Bişi yok 🤷♀️
Merdgn ozlemral benim de öyle rahim ağzını kapatmış ama %90 yukarı çıkar dedi doktor. Progestan kullanıyorum. Ben de endişeliyim inşallah çıkar 🤲
Merdgn ozlemral bugün doktor çıkmış baya yukarı dedi, 19. Haftadayız. İlk haftalarda genellikle aşağıda oluyor zaten sonradan yukarı çıkıyor dedi. Senin de öyle olacaktır canım endişelenme o yüzden ☺️🙏🏻
YSinem Bende 13+ 3 um banada ayni şeyi söyledi doktor büyük ihtimalle yukarı çıkar dedi 24. Haftaya kadar. Ama dinlen yada sunu bunu yap demedi. Kanama yapabilir ilişki yasak dedi progestana devam et dedi. Zaten 3 hafta önce kahve lekelemem olmuştu sebebi oymuş umarım çıkar yukarı
Yaman Bnde 20+1 im bnmde rahim agzinda herşey yasak agir is olmamak sartiyla yapiyorum yavas yavas insallah cikar yukari 🙏