EbruSevban Aralık ta bebegimin kalp atışı başlamadığı için kürtaj olmuştum şuan hamileyim bugün doktora gittik kalp atışlarını duydum çok şükür darısı isteyen herkesin başına bugün tam 6+0 olduk 🤩🙈
Cindyanne EbruSevban hayılır olsun canım çok sevindim ama kürtajdan hemenn sonra hamile kalmamak gerek dedi doktorum
Tuqceee33 EbruSevban kalp atışı oluşmadı derken yani boş gebelik miydi acaba, bende şubatta boş gebelikten kürtaj oldum, doktorum bekleme dedi zaten zor gebe kalmıştım, çook sevindim hayırlı olsun sağlıkla büyür sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımm🌸
EbruSevban Cindyanne 2ay süre verdiler bize suremizi doldurduk kontrol sonucu korunmayı bırakabilirsiniz dediler kişinin rahatsızlığına göre değişiyor doktorumuz gerekli bilgiyi veriyor zaten
EbruSevban Tuqceee33 hayır boş değildi bebek yolk kesesi herseyi vardı sonra oluşmadı yani ben hiç duyamadım 6.haftada durmuş dediler bana dooplere girdim.patoloji sonucunda enfeksiyona bağlı olduğu cikti.Allah razı olsun seninde hayırlı haberini alırız inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tuqceee33 EbruSevban anladım canım Rabbim sevindirmiş şükür hep güzel haberler almak nasip olsun bundan sonra acı yaşatmasın sağlıkla büyür inşallah😍 hamişlerin duası kabul olurmuş dualarında benide unutmazsan sevinirim❤️