Sevdaaaamm Kızla test yapıta cubugun da C cıpta geri hamile olan varmı benim gunum geciyo ama hasta olmadım sizce neden dir content://media/external/file/68067
Deletedmom124 Sevdaaaamm canım Google hızlı resim yaz sonra resmini yükle yükleme işlemi tamamlanınca üstteki linki kopyala direk buraya yapıştır bu kadar
Deletedmom124 Sevdaaaamm şimdi olmuş işte canım gorunmuuor ama ikinci çizgi diğer arkadaşlarda bir baksın
tugbaayaz Sevdaaaamm canım benimde hamile kalmadan bi önceki ay 9 günüm gecikmişti 2 günde bir test yapıyordum böyle negatif çıkıyordu 9 gün adet olmuştum bi sonraki ay hamile kaldım çok şükür ki darısı sana olsun inşallah
Deletedmom124 Sevdaaaamm bu şekilde gebelik yok demek diğer tarafta da silik çıkması gerekir kan testi yaptrisan kesin sonuç olurdu
Sevdaaaamm Deletedmom124 hım inş vardır pazartesiye kadar beklicem olmasam kan tahlili yapıcam dua edin lutfen artık yorldum😔🙏
Deletedmom124 Sevdaaaamm belko geç dollenmedir canım inşallah vardir ya rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah