Merve8 Kızlar 37 haftalık hamileyim idrarımı yaparken birşeyin battığını hisettim daha doğrusu idrarımı yapamadım bişey patladı gibi sonra yaptım sildiğimde de hafif pembelik vardı ??? Doğuruyormuyum
Mororkide Merve8 anlattıgına gore nişanın gelıyo olabılır doktorunu bılgılendırmenı tavsıye ederım dogum zamanındasın cunku
dlkgl Merve8 37. Haftama girdiğim gün tuvalette bende de geldi açık pembe akışkan bi sıvı sonra kesildi bugün 75+6 yım dün de doktora gittim sordum normal öyle arada gelebilir suyun gelmediği sürece telaşlanmana gerek yok dedi
Hayat Merve8 Nişan geldiyse doğum yakın ola bilir.Belki bebeyin başı kanala tamamile girmiş.Siz yinede doktoru bilgilendirin.Bende ilk hamileliyimde .6 sm açıkma sonrasnda nişan geldi ve nişan geldikden 1 saat sonra bebek doğdu😄O yüzden herkesde farklı.Doktora söyleyin
Mororkide Merve8 bende gelmemıstı nısan cok sorunluydu cunku hamılelıkte dogumda ama pembemsı akıntı gelır genelde yada kahverengımsı
Hayat dlkgl Vallahi ablacm herkesde farklı.Çünki ilk hamileliyimde doktor kendi benim suyumu patlatdı.Hemde 9 sm açılmayla.O yüzden tedbiri elden bırakmayın.
Esk01 nisan jel jöle gibi oluyor ilk akinti parlak sonra kahverengi yada kanama olarak devam bence doktorunuzu arayin.