Hayat Tumurcuq bizdede belediki men bebiş olandan sonra rayona getcem mamagilde qalacam.düz 40 çxana kimi🤣Ondada ister istemez görmüyecek meni.Heyifin çxardır 😁
Elif6161 EsraOzsusam artık ne kadar dayanırsa canım yapıcak bişey yok rabbim dogacagı günü yazdı teslim olmaktan başka bişey yapamıyorum
Tumurcuq Hayat he elə mende rayonda dogacam ve 40 gun qalcam..hemdd men deremki 40 gun arali yatmahz yaxsdi yoxsa olmadhmz gunerin hayf cixarsan..oda ki olmaz axi 40 gun gunah hemde😂😂😃😃
Elif6161 EsraOzsusam evet kuzum aynı benimkinden inşallah çok iyi gelir ikimizede düşün ben 4 saatte 1 tane içiyorum günde 6 tane ilk başlarda yan etki yapıyo biraz teleşlanma sakın sonra alışıcak vücüdun
Elif6161 EsraOzsusam baş agrısı bide ateş basması canım 🥰 ama onlar için deger 1 haftaya alışır vucudun bunları yaşamazsın birde sen 8 saatte bir alacagın için o kadar yan etki yaşamazsın bence yeterki fayda saglasın
EsraOzsusam Elif6161 anladım canım ateş basıyordu zaten iyice yandık:) değer ya az kaldı zaten 🐣cok sagol canım💐
EsraOzsusam Elif6161 canım sen nidicart tok mu alıyordun fark etmıyor muydu. Ben simdi 8 saatte bir alınca aç oldgm zamana da glriyor. Dr sormayı unuttm
Duamucizem EsraOzsusam canım progestan pruloton kullanıyordun demi nidicard mi verdi kasılman için nidicard baya rahatlatıyor kasılmaları
EsraOzsusam Duamucizem progestan kullanıyodum sadece simdiye dek. Bugun onu kesti nidicard verdi. Sen kullandın mı nidicard cnm?
Duamucizem EsraOzsusam evet cmm 25 haftadan beri kullaniyorum benm kasılmam çok olmuştu o an 3 35 den 2.5 düştü nidicard kesti kasılmalarımi düzenli kullan kuzum ilk zamanalar ates basmasi tansiyon dusuklugu yapıyor kalp çarpıntısı yapıyor korkma hiç yani
Elif6161 Duamucizem rabbim yardımcın olsun canım hepimizin gerçi aynı yatmaya devam bakalım sonumuz ne olur