melekanesi Beklenenmucizem amacım yumurtalama zamanımı takip etmekti. Çatladığını görmekti. Teşekkür ederim canım 🌸
Beklenenmucizem melekanesi klomen ile çatlama iğnesi kullanmissnz. Ondan dolayı iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor. Yanı test sizi yanıltır hep yumurta var gosterur
melekanesi Beklenenmucizem benim doktorum 24 saat sonra dedi. Afedersin canım ama sizin doktorunuz ilişki sıklığını nasıl önerdi?
melekanesi Beklenenmucizem dün iğneyi vurdurdum canım. Ne zaman çatlayacağını bilemediğimiz için dün ve bugünü değerlendirdik.
melekanesi Nuriay dün iğneyi vurdurdum canım. Ne zaman çatlayacağını bilemediğimiz için dün ve bugünü değerlendirdik.
Beklenenmucizem melekanesi iyi yaptin cnm . Çünkü doktorum dedi ne zaman catlicagini bilmediğimiz için ilişki olsun. Hazırda sperm olsun dedi
melekanesi Nuriay canım ama iğnenin etkisinden pozitif çıkarmış sürekli. Boşa yapmış olurum. Dün ve bugünü değerlendirdik
Beklenenmucizem melekanesi klomen e başladığım gün le beraber yedim takı hamilelik testi ypaana kadar