Sema__ Buse3412 yüksek ihtimalle benim doğum orada olucak. Daha gitmedim ama 🤗 bu haftadan sonra belli olur😊
Vnsgb Sema__ ay inşallah kuzum bulursun diye düşünüyorum 😇 en iyisi zaten doktora sormak doktor en güzel şekilde yönlendiriyor. Benim haftam daha küçük olduğu için doğumla ilgili bişey konuşmadık sadece sezaryen o kesin ama spinal mi genel bende henüz karar verebilmiş değilim vakitte yaklaştıkça tırsıyorum biraz 🥶🤣🤣
Sema__ Vnsgb siizn kaçıncı hafta :) benim zaman geliyor şimdiden doktor belirleyim artık onda ilerlemek istiyorum🙊 ondan ona birsürü kafa karışikligi
1004nese Sema__ hayrilisi olsun simiden sizin icinde ☺️ Çok teşekkür ederim ❤️ sağlıkla kavusalim yavrularımıza ♥️💐
Vnsgb Sema__ ya valla bi an önce geçsin doğsun istiyorum minnoş 🥰 ama biliyorum doğuncada hamileliğimi özleyeceğim 🤪🤣
Sema__ Vnsgb benide artık zorluyor ağırlaştım agrilarim oluyor oturup kalkarken felan gecede çok zorlanıyorum doğsun bi an önce vakti gelsinde diyorum😂 ama sonrasi daha zorlu bi süreç olucak 🥴🥴 emicekmi doydumu ağrısı mı var neden ağlıyor vs vs😂 bi şekilde gelip geçip gidecek zaman 😊🙊
Vnsgb Sema__ ya aslında zaman o kadar çabuk hızlı geçiyor ki 🙈 bi bakmışsın 2 yaşına gelecek parka gidicek elini tutmadan yürümek isteyecek 😇😇
Sema__ Vnsgb 🙊Gerçekten öyle. Daha dün hamileyim dedim şimdi sonlara yaklaştık resmen. Heyecan korku sabırsızlık tüm duyguları yaşıyorum aynı anda🙊😂😂
As-li-93 Bende Çamlıca Medipol e gidiyorum ilk gittiğimde Zeynep akçöltekine gittim ama bana biraz soğuk gibi geldi bi sonraki kontrole Nur Betül Tekiner e gittim arkadaşımın önerisiyle çok memnun kaldım gerçekten çok güzel ilgileniyo ve sıcakkanlı