egitmenanne Ay-Bek merhaba, balık konusunu doktorunuza sordunuz mu? Çipura ve Levrek dip balığı olduğu için yüksek civa içerdiğinden hamilelikte yenmesi önerilmiyor diye biliyorum. Benimde en sevdiğim balıklar ikisi ama hamilelikte hamsiye kaldım :(
Ay-Bek egitmenanne Evet önermiyorlar çipura ve levrek aslında çok da sorun olmaz dediler ben de yiyorum. Zaten çok az yiyorum :) ben de tam tersi çipura ve levrek sevmem :) kayınpederim kendi evinde yapıp getiriyor eşim ve kayınpederim onu seviyorlar. Hamsi ve istavrit yapamıyor onlarla idare ediyorum :)
UraSsmom Soslu makarna 🍝 😂😂Eskiden 3 çeşit yemek salata VS yapan ben 2 gündür geçiştrip duruyorum gerisi de böyle gidecek heralde 🤷♀️
[silindi] meliccccc ilk cocuk doğduktan sonra cok değişti bende bilmiyorum işi düşerse aklına geliyorum onun dışında aynı evin içinde bile birbirimizi göremiyoruz balkonda telefonla oynar yatma saati gider odasına sabahlara kadar telde oyun oynar işi düştüğünde yanıma gelir bide bişey isteyeceği zaman oda cok nadir. şimdi çok kötü biri diyemem hakkına giremem ama aramıza duvarlar ördü desem daha doğru olur
egitmenanne Ay-Bek doktorun bilgisi varsa afiyet olsun :) zaten onlarda bizim kadar takmıyor, abartmadıkça hiçbişi de sorun yok bence. sağlıkla gelsin bebişler yeterki :)
tambirminnos Ayse_3 biz baya koptuk ya kimse kalmadı oralarda sadece annemle babamin uzaktan akrabaları var cenaze dügün felan olunca gidiyorlar onlarda