tambirminnos Elif380 benimde eşim bitlisli 😂 annem babam felan bilir de ben mersinde dogdum buyüdüm sadece koye gidip gelirdik çok fazla heryerini bilmiyorum 😁
ilkbahar Deletedmom137 benim de bugün mercimek çorbası yapasım var yapçam inşallah ama yanına napsam ben de bilmiyorum 😃😁 tek mercimek te olsa eşim niye başka yapmadın demez heralde 🤔🤷♀️😃
Ay-Bek Elif380 Çalıştığım için pazar ve salı günleri yemek yapıyorum iki günlük oluyor onlar da. 2 gün anı yemeği yiyoruz. Cuma akşamları balık günümüz. Fırında çipura ya levrek.
egitmenanne Ay-Bek merhaba, balık konusunu doktorunuza sordunuz mu? Çipura ve Levrek dip balığı olduğu için yüksek civa içerdiğinden hamilelikte yenmesi önerilmiyor diye biliyorum. Benimde en sevdiğim balıklar ikisi ama hamilelikte hamsiye kaldım :(
ilkbahar Deletedmom137 o zaman kendi yapsın ya 🤷♀️😃 benim de eşim dün yoğurtlu soslu makarna yapmıştı sadece 🤷♀️😃 ben başka niye yok demedim onun da deme hakkı yok 🤷♀️😁😃
tambirminnos Hnfth amin insallah canım oğlum yarım tabak ben bir tabak yiyorum yanında salatalık turşusu bile yiyor 😂😂
Uykuclimon Karalahana çorbası yapocaktım karadenizliler bilir ama eşim pazardan kara lahana yerine mor lahana almış ☹️ Bende karnıbahar yapıcam napim 🧐
Hll34 Uykuclimon evett bende bayılıyorum ona hiç bişey olmasın pancar corbası olsun bizim şivemizce😂😂
Hll34 Uykuclimon evett bende bayılıyorum ona hiç bişey olmasın pancar corbası olsun bizim şivemizce😂😂
Hnfth tambirminnos bnm oğlumda yer onda sıkıntı Yok 20aylık hamile olmayı dedim darısı başıma diye 😂😍😍😍
04052016mh Elif380 eşim öğlen de geliyor eve o yüzden sarma ve kabak dolması yaptım yanına da şehriye çorbası var salata ayran turşu tamamdır 😊
ilkbahar Deletedmom137 benim de çok dağıtıyo ama napayım yemek yapsında toplarım diyorum 🤷♀️😄 bi de herşeye ayrı ayrı gereç çıkartıyor ben yapsam yarısınla yaparım onu çok bulaşık çıkmasın diye😁