Elif380 Deletedmom137 mercimek çorbasını nasıl yaptın tarifi var mı 😊bende yapıyorum ama farklı denemek istiyorum
ilkbahar Deletedmom137 benim de bugün mercimek çorbası yapasım var yapçam inşallah ama yanına napsam ben de bilmiyorum 😃😁 tek mercimek te olsa eşim niye başka yapmadın demez heralde 🤔🤷♀️😃
MucizemiBekliyorum Minnosummm hahaha böyle dusundugum zamanlar cok oluyor 😂 insallah aç degilim der de evdeki yemek oglumla bana yeter diye 🤣🤣
Yaman Bnm kalan yemeklerim var nohut, karnabahar, makarna dun kaynanamda balik yapmis bizde yemege oturmuştuk cacik yapmistim baligi yiyemedik oda bu akşama kaldi yani kalankari toplucam balik ztn ben yiyemiyorum cok fena tiksindim 🙂
[silindi] meliccccc benimde ilk gebeliğimde öyleydi.. Maalesef şuan ki gebeliğimde insan yerine bile konmuyorum
MomE Elif380 ay bende patlican kabak karışık dolma yapıcam. Eşim gun boyu evde degil gece 11de gelicek ama istedi. Acikcasi benimde canim.istiyordu bayadir 😄 ama ben sogansiz yemek yapiyorum aylardır... malum tiksinti geldi 🙄 sogansiz denicem ilk defa 😀
MomE Elif380 valla soğansız o kadar yemek yaptim ki alıştık artık ahahah 😄 kavurma türlü bezelye yemegi kofte... hala dayanamiyorum sogan kokusuna 🙄
tambirminnos Elif380 hayırli olsun canim allah bagislasın bende oglan olunca bu defa gonlüm kızdan yana bakalim bes gun sonra kontrolüm var inşallah bende ögrenirim 😊