Nazliiiii Buse91 ewet doktorlr nıye yıkama desınkı ztn vr bı bıldıklrı bosuna okumamşlrdr bna bı buyugum sekr yuklmsı yptrma glıkoz zararlı ddı bn dnlmdm yptrdm zararlı olsa nıe onrsnler ki
ZEhrA_94 Nazliiiii en iyisini eskiler biliyordoktora bakma sen çocuk rahat uyuyor temiz oluyor ayrıca 40 çıkana kadar çocuk banyo ve uyku sayesinde daha çabuk gelişirmiş hastanede yıkattırma eve gelince yıka üstündeki hastane mikrobunu atar rahatlar da
zeynepselcukk Nazliiiii yıkarsanızda banyodan snra cok iyi bi seklde kurulamanız gerekiyor. Ben yıkamadm bağı düşene kadar. Ama benm annem hep yıkardı hiç bişey de olmadı
Nazliiiii zeynepselcukk bilmiom napıcgmı görüldüğü gibi herkes farklı bişe dıyor ama bn yıkamamaktan yanayım
zeynepselcukk Nazliiiii sen bilirsin canım ama yıkarsanda bagını ıslatmamaya çalışın bsey olmaz Allah'ın izniyle
198723 Nazliiiii gebe okulundaki ebe eve gidince bir kez yıkayın göbeği iyice kurutun ve göbek düşene kadar da yıkamayın dedi mantıklı bence
Ulkunur Nazliiiii benm doktorum ve ablam yenidogan hemsiresi biz hemen yikadik yikamayi onerdiler bana hic sknti yasamadm kuzum yikayabilirsiniz
Fulyag Nazliiiii Doğduğunda verniks denilen tabaka oluyor vücudunda bu da bebek için çok önemli belki hafifçe silinebilir ama yıkamaya gerek yok göbek bağı düştüğünde güzelce yıkanır 😊
lamiaaktas Nazliiiii valla eltimin bebeği için doktor hergün yıkayın demişti. Kayınvalidem de göçmen oldugu için onlrda hergün 40 olana kadar yıkanıyor. Islak kalmadıkça göbek sıkıntı olmuyormuş.
ozlem_1990 Yeldakdag ilk oğlum da hastaneden çıkarken çocuk doktoru vermişti canım, 7 yıl oldu valla, ismini hatırlamıyorum. Beyaz minik bir sprey şişeydi
Deletedmom337 Nazliiiii enfeksiyon kapmamasi icin yikama kimseyi finleme en dogrusunu da doktor bilir
Ayse_58 Nazliiiii hayır demedi canım yoğun bakım hemşiresi biz hergün yıkadık burda sizde yıkayın mutlaka hiçbişey olmaz demişti
prensannesi_ Nazliiiii cnm oglumda eve gelir gelmez yikamistik çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı göbeğinde falan sıkıntı yaşamadık dikkat edilirse zaten problem olmaz
Degisken Eskiden yıkanmaz derlerdi .şimdi doktorlar yıkayabilirsiniz diyor. Ben ilk çocuğumu yıkamadım. Ama ikinciyi yıkarım.