Azimegurs Nazliiiii valla normalde yikma diyo doktorlar ama ben yikarim gelince kendimde alirim dusumu
Nazliiiii yefeninannesi doktrlr ole dıo buyuklr ykcz dyo ilk bebk olnca tecrbsxm npcgnı sasryo ınsan ya
duygusm Nazliiiii Büyükler bazı konularda tutucu oluyor maalesef, onları da dinlemek ama mantıklı karar vermek lazım. Yaptıkları bazı şeyler yanlış hatta tehlikeli. Eskiden bebek ölümü sıradan bir durummuş biliyorsunuz. Bunda yanlış uygulamaların da payı var.
ozlem_1990 Ben ilk oğlumu yıkadım her gün canım, göbek bölgesini kurutup sprey sıktık 6-7 günde düştü. Ikinciye de öyle yapıcam 2 ay sonra doğum😍
Arzuderinn Nazliiiii ben ilk bebeğimi yıkamadım göbek bagida kuru kaldığı için 4-5 günde düştü. Yıkanınca mikrop kapma riski var azda olsa ama bence risk almaya değmez mis gibiler zaten bu bebegimide yıkamayı düşünmüyorum
Anne71 Nazliiiii göbeği düşmeden yıkanmaz canım mikrop kapar Allah korusun zaten 1 haftaya düşüyor düştükten sonra icin rahat bir şekilde yikayabilirsin
Nazliiiii AyaYlmazYldrm hastanede iyi kotu yıkıolr dye blıom ama vucudunu degl kafasnı yıkıolrdr vcudu sılıolrdr bılmıomki
Yaman Nazliiiii benum kaynanamda dedi yikariz en azindan kafasini diye ben hayir dedim bidada ses cikarmadi
Merve_kucuk Göbek bağı düşüne kadar yıkanmaz diye bende biliyorum ama suda doğum yapanlar var onların ki enfeksiyon kapmıyor mu 😏
Anne71 Merve_kucuk suda doğum yaparken kordon daha plesentaya bağlı olduğundan sorun olmuyor doğduktan sonra zaten bebeğin kordonu kesiliyor kordon kesildikten sonrası çok önemli
Ayse_58 Nazliiiii hayır demedi canım yoğun bakım hemşiresi biz hergün yıkadık burda sizde yıkayın mutlaka hiçbişey olmaz demişti