Sultan Selamün aleyküm hanımlar 5+3 üm sadece kan verdim doktora haftasonu gideceğim ilk inşallah ama biraz tedirginim kalp atışını duyamamaktan korkuyorum sizler ne zaman duydunuz kalp atışınızı ve keseyi ne zaman gördünüz
Gamze-nil Sultan canım daha çok yenisin Bn 6+5de duymuştum 5+2 de kese görünmüştü ama kalp atışı 6 hafta bitince en erken duyuluyor diye biliyorum ama döllenme durumuna göre daha geç de duyulabilir miş stres yapma kendine 😊
FuatTataroglu Sultan bende 5.haftada keseyi gordum6. haftada kalp atimini gordum ama duyulmadi disardan insallah bu hafta sonu bende bebisimin kalbini duyarim❤
Eby Sultan merhaba, 5. Haftada keseyi gördüm bebek gözükmüyordu. Bugün 6+5 te karından ultrasonda bebek göründü ama ses çok az geldi. Alttan baktı doktor orada kalp de duyuldu
Sultan deletedmom211 Gamze-nil Sdnurr MerveDoan TubaCanm FuatTataroglu Sema41 Maşallah size inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız bebişlerinizi Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah sizin adınıza çok sevindim 😍
Thrmt_19 FuatTataroglukatlanir artik cnm. Proteinli beslen yeter. Benim bebis 32. Haftada 2.050 idi. Suan 37+4 um kilosu 3.330 gr olmus. Son 10 gunde tam 300 gr almis
Busra 5+1 de keseyi gorduk 5+5 de kalp atisi duyduk biraz erkendi heralde ama cok sukur dinledik suan 12+2 gunluk
Sultan Hilalakar kıyamam canım benim Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah Ahirette şefaatçi olacak bir yavruya sahipsin ne güzel 😌 güzel düşün güzel olsun her şey vardır bundada bir hayır Rabbim daha da güzelini daha da hayırlısını nasip eylesin inşallah ❤