feyza123 Erkek anneleri kaçıncı haftada doğum yaptınız bebeğin kilosu boyu neydi bide kaçıncı gebelikdi normalmiydi sezaryan miydi☺
MiracAlpinveUmutunAnnesi feyza123 39.haftada normal dogum 3.400 gramla doguma girdim 3 kilo bebegim dogdu 2980 kiloylada hastaneden çıktık ilk gebeligim 😊
Prensesss feyza123 38+3 de bebek hareket etmiyor diye gittim kalp atışları yavaş çıkınca acil suni sancı verdiler ve 3.5 saate doğurdum 2800 cıkıyodu ultrasonda 3200 51.5 cm doğdu çok dikişim vardı 1 hafta zonkladı oturamadım hiç
Svcnn feyza123 2013 te oglum normal dogumla dogdu 38 haftalik 3.210 gramdi boyu 51 cm di ilk bebegimdi 10 gun oncede kizim dunyaya geldi erken dogum oldu 35+5haftalik 2.700 gram 50 cm boyu ikinci bebgm🤗😇
meleklerimm2 Prensesss aynen benimde ilk kızımın kalp atışları duruyodu yavaşlıyodu sonra kalk biletler atıştır hafif dedi gittim kek meyve suyu filan tükettim aradan 5 10 dk sonra nst ye tekrar alındım düzelmişti kalp atışları ama sandım yoktu sonra suni sancı verdiler 2 saatte doğum yaptım allaha çok şükür şimdi ise 35 haftalığız bakalim doğumum nasıl olacak.
SelinKutluErdoan Svcnn bendede preeklampsiden dolayı erken alınma durumu var. 35+5 de küveze girdimi bebeğiniz acaba? Çok tedirginim😞😞 ciğer geliştirici olmuşmuydunuz?
MiracAlpinveUmutunAnnesi feyza123 malesef cok korkuyodum tutmaya zaten ayak bilegi yok dencek kadardi incecik hele parmaklari ama simdi Rabbimr çok şükür ki topladi
Prensesss feyza123 erkekdi canım 3 tur kordonu boynuna dolanmştı simdi 4 bck yasında 2. Oğluma 35 haftalık hamileyim
FigenBelinaynceyol 2012 Mayıs’ta ilk doğumumu yaptım 41+4 de 58 cm 3880 gr doğdu kızım👸🏻 Normal Doğumla Şimdi ikinciye hamileyim Allah izin verirse gene Mayıs’ta doğumum 33+4 haftalıgiz şuan en son kontrolumuz 32.haftadaydi 2062 gr 43 cm idi oğluşum👶🏻
Prensesss Gulnur şekeriniz var mıydı bende 35 ama 2.5 kg 3 kg geçse diyorm ne yediniz en çok gebelikte
feyza123 Gulnur özel olarak bisey yediniz mi kaç kilo aldınız bende 4 kilo felan olsun istiyorum zayıf bebeğimin kilosu çünkü
Prensesss meleklerimm2 canım benmki 3 tur kordon dolanmştı zaten doğdu ağlamadı simsiyahtı az daha dursa kaybedebilirdik
sevincmaltepe Prensesss benim de bebeğimin boynunda kordon var hareketleri haftasına göre çok az. Daha 32 haftalık olduğumuz için doğuma da alınamıyoruz 😔 nasıl sabredeceğim bilememiyorum 😔 her dk korkuyla geçiyor