Uykuclimon Kızlar 32 haftalık hamileyim sarı sümüksü bir akıntı geldi şimdi korkuyorum randevum pazartesi birde progestan fitil kullanıyorum ama onun akıntısı beyazdı bu sarı
Deletedmom317 Uykuclimon ay banada geldi bugun sarı sumuksu. Drma yazdım dönmedi hala. İdrar testi istiycek büyğk ihtimal enfeksiyon
Islim123 Uykuclimon enfeksiyon olabilir mi acaba canım doktora gitmesen bile doktorunubara yada msj yoluyla bilgilendir
Uykuclimon Deletedmom317 geçen idrar verdim bişi çıkmadı ama korktum ya peçetede öyle hörünce nişan falan olmaz dimi
Deletedmom317 Uykuclimon iki gin önce erken doğum riskin yok suyun iyi dedi. Gebelikte oluyor sanırsam böyle akıntılar. Bol su içiyorum enfeksiyonsa azalsın diye
MerakliKedicik Uykuclimon benimki de çok hareketli oluyor bazen. Akıntıya bağlamadim hiç. Kanlı olmadığı sürece bı sorun olmaz bence
Linasuannesi Haftadayım bu bendede oluyor bi anda oluyo bunun sebebi ne ya ama enfeksiyonsa kaşıntı koku vs yok sadece bu akıntı oluyo
Uykuclimon Linasuannesi bilmiyorum cnm korkuyorum 😒 bebek şu an çok hareketli alakası varmıdır bilmiyorum 😓