Mrv1234 papatya05 doktorun zaten yaziyo hemen canim ogrendigin anda itibaren kullanabilirsinki ayriyetten hamile kalmadan oncede kullanabilirsin seni gebelige hazirlar
Nuriay papatya05 hamilelikten 4 5 ay once kullanmiştim hamile kalmistim kayb etdim simdi yine vitamin kullaniyorum ama içerisinde folik asitde var o yuzden ayrica folik asit almadim
papatya05 Busimss ben 4 ay kullanıp şubat 15 de bırakmıştım.şimdi tekrar başlasam gebelik olmuş olsa bile zararı olur mu
papatya05 ben 2 ay folbiol 1 ayda folic 1 kullandım şşubat başında bırakmıştım.Şimdi gebelik düşünüyorum var mı yok mu bilmiyorum.tekrar folic 1 başlamamda sıkıntı olur mu bilemedim
Busimss papatya05 folikasit bebeğe faydası var zaten o yüzden önceden kullanmaya başlıyoruz ☺️ Hiç bir zararı olmaz aksine süper faydası olur.
senathesena papatya05 hamilelik planlanırken başlanıyor hamilelik öncesi 3 ay hamilelikte 3 ay şeklinde. Öncesinde başlamadıysanız öğrendiğinizde başlamanız gerekiyor.
hryoz papatya05 bende gebeliği planladıgımda baslamıstım 2 ay önce yani eger gebeysen derhal baslamalısın ilk üc ay cok önemli