Bsranur eylulay34 aynen insallah kucagimiza aldigimizda bunlarin hic bir önemi kalmayacak kawustuk ya degdi dedirtmeyi nasip etsin mewlam 😄
Bsranur HazelBaskal amin insallah ben bi saat kımıldamasa endise duyup saglik ocagina gidiorum stetoskopla kalp atışını dinlemeden rahat edemiorum warsın kendi iyi olsunda benim canım yansın raziyim rabbim kucagimizi boş koymasin o daha cok kotu
Aysenurkara Bsranur daha sık mı fırçalamanızı istedi ? Kontrolüme daha var da fırçalayınca da kanıyor
Bsranur rmysaa06 dimi çantalar hazir oda hazir bebege dair hersey hazir bir kendisi gelicek ilk baslarda 9 ay gecermi diodum simdi bakiorum 18 gun kaldi diorum insallah bu gunleride sag salim gecirriz
Kimyagercik Bsranur ya benimde oyle oldu son 1 haftada catladim cok sinir oldum suan 37 deyim ne guzel a ben catlamiyorum ki diyodum nasi gitcek bunlar acaba :/
Meryem123 Mammamia bişey soracağım 36 hafta 5 gunluguz bebeğim az hareket ediyor sizde de olmuş muydu ve normalmi
Mammamia Meryem123 benimde hiç hareket etmiyor canım alanları daraldığı için sadece kasılmalar oluyor karnımdan çıkacak gibi mesela poposu 🙂 yarın kontrolde doktoruma soracağım sizede haber veririm normal olup olmadıgını
TubaMustafaDurmaz Benim de son 22 gün çok ağrım var ama yürüyemiyorum alt tarafım çok acıyor nefes almakta zorlanıyorum nasıl olacak bu ağrılara dayanamıyorum doğum nasıl olacak korkmaya başladım gerçekten 😐