Nisaasel Bsranur bizim de son 20 gün hareketleri çok Canımı yakıyor. Sabırsızlıkla heyecan ve korkuyla beklemekteyiz
EdaMinaKele Bsranur son 15 🌸😌 Çok heycanlı sabırsız biraz halsiz bazen duygusal bazen acayip neşeli bende kendimi tanımlayamıyorum şu sıralar 🤦🏼♀️
BurcuEsiklii Bsranur heyecan korku endise ve sevinç.. karmaşık duygulari bir anda yaşıyorum sag saglim kucagimiza alal hhepimizde insallh😍cok agirlastim iki adim atsam nefes nefese kalıyorum
caglacaglar evet son 20 😊 ama ne sanci ne baska birsey hissediyorum.. normal hayata devam 😊 en rahat uyudugum zamanlar bir de herkes uykusuzluktan sikayetci ben kafami yastiktan kaldiramiyorum😊 ama korku heyecan aldi basini gidiyor
Bsranur caglacaglar ben uykuya hasretim resmen yaa maşallah size sancilar bende fena paşamı resmen kasıklarımda taşıyorum 😉
Annesed Aslında 34 gün kaldığını gösteriyor program ama bebeğim ters ve dönmezse 20 gün sonra kavuşacağız inşAllah 🙏
Meryem123 Mammamia bişey soracağım 36 hafta 5 gunluguz bebeğim az hareket ediyor sizde de olmuş muydu ve normalmi
Tiredmom son 23 doktorum 10gune gelr dedi ama benimde çok canımı yakıyor beybi bende kasiklarimda taşıyorum dönük kuşum girmeye çalışıyormuş
Bsranur Tiredmom hic demeyin kasiklarda olmasi daha kotu dayanilmaz bir aci werio artik gelicek sabirsizlanio
Tiredmom Bsranur kemiklerim kırılmış gibi popom bile aciyor bu ara yani popo kemiklerim ziyanlik ben plates haraketleri yapıyorum bu ara ay gelsinler artık ya çatlak oldu mu
Bsranur Tiredmom benim basenlerde we göbegimde son bi haftadr catlama war hic catlama olmadi die sewiniodum
Bsranur EdaMinaKele duygu karmaşası endişe heycan o haller bendede war eşim bıktı artik ne zaman neye sewinecegim neye sinirlenecegim belki olmuyo
Kimyagercik Bsranur ya benimde oyle oldu son 1 haftada catladim cok sinir oldum suan 37 deyim ne guzel a ben catlamiyorum ki diyodum nasi gitcek bunlar acaba :/