Susam88 Merhaba arkadaslar 14 haftalık hamileyim son zamanlarda arada sırada kokusuz sarı renkli akıntım oluyor doktor randevumada vakit var arada bu akıntılar olabilir mi
Aleyy00 Susam88 idrar yolu enfeksiyonu olabilir. İdrarda yanma vs var mı bnde vardı sarı akıntım geliyordu doktor bol su iç demişti doğumdan sonra geçti hamilelerin genelinde olurmuş zaten
papatyaa1 Susam88 aynı postu dün açtım. Geçen hafta idrar vermiştim sıkıntı çıkmamıştı. Bu sabah dayanamadım tekrar gittim. Doktor sıkıntı olmadığını hamilelikte olabileceğini söyledi. Rahat ol canım bişey olmuyor ondan
Deletedmom124 Susam88 canım kokusuz akıntı ise normal olduğunu düşünüyorum hamileyiz sonuçta ister istemez akintimiz oluyor
Mervenur_kcbs Susam88 bol su iç geçer benimde öyle enfeksiyon var su bol içtim geçti ama sonra yeniden oldu bol suya devam 👍🏻
Susam88 Aleyy00 hamile kalmadan öncede idrar efeksiyonu oldum biliyorum belirtilerini hiç yanma hissim veya benzeri bir sey de yok 2 3 günde bir arada sarı akıntı oluyor
Susam88 Herhangi bi koku yok gün içinde süreklide olmuyor genelde sabah saatlarınde geliyor ama ilk hamilelik olunca insan edişe ediyor
Bsrlmnemr Susam88 bende de çok oluyor canım 2 3 kere idrar tahlili verdim temiz çıktı doktor olabilir dedi ama sen kendi doktorundan da mutlaka idrar tahlili iste ve söyle durumu
Susam88 Bsrlmnemr eğer hala devam ederse önümüzeki hafta muhakkak gideceğim en azından içim rahat etsin