_eylul09 Merhaba kızlar. Yumurtlama günümden bir gün öncesini değerlendirebilirim. Daha sonra başka sağlık durumlarından dolayı değerlendiremedim. Sizce ihtimal nedir? 😞
Melmel35 _eylul09 öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Eşinin spermleri sağlıklıysa zaten 2gün civarında yumurtalık civarında canlı kalacaktır o yüzden ihtimalin var. Aynı sebeplerden yumurtlamada 2gün önce ilişki oldu, şu an 19haftalık gebeliğim var
_eylul09 Melmel35 hayırlısıyla kucağına al canım inşallah 😊 teşekkür ederim yardımın için. Peki adet döneminden önce herhangi bi belirtin oldu mu ?
Melmel35 _eylul09 çok uyku hali ve kokulara karşı hassasiyetim oldu. Yumurtlama gününden tam 13 gün sonra adetime ortalama 6 7 gün kala da kanda hemen çıktı
_eylul09 Melmel35 yumurtlama günümün üstünden henüz bi kaç gün geçti ama 2 gündür bende de uyku hali var. Çok yorgun hissediyorum kendimi. Önce de hiç boş durmazdım yoğundum ama böyle olmazdı . Bütün gün esneyip duruyorum. Bakalım daha bişeyler çıkacak mı? 😊
Melmel35 _eylul09 benim de öyle hemen birkaç gün sonra belirtiler başlayınca psikolojik olduğundan çok korkmuştum o kadar koku hassasiyeti uyku falan Bi de bariz şekilde kasığımın sağ tarafına yerleşen Bi ağrım vardı😂