Mom46 Kızlar bebeğimin kilolu olması için kaşar peynirini çok tavsiye ettiler hangi marka kaşar peyniri yiyorsunuz
Pamuk123 Mom46 Valla gittim geçen bi kalıp eski kaşara 100 TL verince bayıldım ayılamadım dilim dilim yiyorum😂
Mom46 Harvicell [silindi] Damlaustglu 2cocukluhayatadogru minnakfasulyecim fikriniz için teşekkür ederim
[silindi] Biz BİMDEN önümüze ne gelirse onu alıyoruz ☺️ Muz, süt, kaşar peyniri kilo aldırıyor diyorlar ☺️
Eylul-Ada2020 Pamuk123 eski kaşar pahalı ama en çok o yararlıymış sadece bebek için değil senin kemiklerin içinde çok faydalı parasına değer canım afiyet olsun..
Badembebe Mom46 ya bebeğin kilolu olması bu kadar önemli mi gerçekten bu cahillik seviyesine şaşırıyorum.Arkadaşlar bebeğinizin ne kadar kilolu olduğu değil ne kadar sağlıklı olduğu önemli.En büyük bebeği ben doğururum havalarına girmeyin.Kaşar dediğin şeyin orjinali zaten yağ,yeni oluşan organlarını yağlandırmaktan başka ne işe yarar.yapmayın nolur biraz aydınlanın ya
Mom46 Badembebe bebeğimin kilosu haftasında az zayıf olduğu için kilo almasını istiyorum canım yoksa 4kilon3500 kilo olsun diye uğraşmıyorum sadece haftasına uyumlu olmasına özen gösteriyorum yoksa bnm çocuğum2700 doğsa bile şükrederim kilo takıntısı olan biri değilim dediğim haftasına yaklaşmak amaçlı☺️
Badembebe Mom46 haftasına yaklaşması için sağlıklı,vitaminli beslenmeniz yeterli,kaşarın normal insanlara bile yok bebeklere bir faydası olduğunuda hiçbir makalede okumadım.Nesquik içen,kaşar peynire dadanan anneler çok gördüm yazık yani bebeğe.
Badembebe Sermina bebek kilo alınca erken doğum riski ortadan kalkıyor mu? Ne kendinizi kandırın ne başkalarını,