Ayse_58 Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor kıyafetleri ne zaman yıkayıp çanta hazırlamayı düşünüyorsunuz
Loresima3 Ayse_58 29+1 olduk biz de,dolabını alacağım şimdi. Nisan başı mart sonu gibi kıyafetleri yıkanacak ve çantası hazırlanacak inşallah 🙏🙏
Bayaz1995 Ayse_58 29+6haftalik oğluşum bende daha hicbir kiyafetini yikamadim daha bebek cantami bile almadim🤭ama bu ay sonuna artik yavas yavas basliycam kiyafetleri yikayip utulemeye
58_edaygmr_58 Ayse_58 bende bugün 29+1 oldum 3 aylık kıyafetler hazır bu ay 6 aylıkları alıcam sonra hemen hazırlıcam çantayı memlekete gidicem doğuma hazır beklesin arabayı be beşiği ni bu ay alıcam yaval yaval tamamlıyorum inşallah Sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza 🌸
Ayse_58 Loresima3 Aynıyız ne güzel ama benim sezeryan olucak 15 Mayıs doğumum canım :)bende nisan başı yıkayıp hazırlıcam çantamı inşallah Daha temizlik var nisanda çok işim var çok :)
Ayse_58 Mom46 canım ikinci çünki oğlum 3 yaşında oda mecburi sezeryan olmuştu şimdi prensesimi bekliyorum
Mom46 Ayse_58 anladım Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inlşh🌸sezeryana kaçıncı haftda alınıyor
Ayse_58 Bayaz1995 bizim alıncak eksiğimiz yok zaten ikinci olduğu için sadece temel az öz eksiklerini aldık nisan başı inşallah yıkancak çanta hazırlancak temizlik yapılcak :)
Ayse_58 58_edaygmr_58 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ve sıra bize geldi doğuruyorum postları açalım ☺️
ozlemoz13 Ayse_58 yarın 29 oluyoruz, 30.haftamın sonlarına doğru yıkamaya başlamayı düşünüyorum. Sonrasında yavaş yavaş ütü ve çanta hazırlığı ☺️ yalnız size bir şey sormak istiyorum, bu haftalarda olup sağ göğsünün altında yanma, ağrı hisseden var mı?
mrvygrtc Suveydaa iyi tek değilmişim bende bi kaç kıyafet aldım sadece. Almak isteyince bi haftada alınır her şeyi de para lazım işte😬
Snmdnz Ayse_58 hepsi yikandi dolaba yerlestirildi sadece bir kac parca yikancak esyasi kaldi birde bebek arabasi alincak onu dogunca almayi dusunuyoruz😊 29+6haftadayiz
Snmdnz Ayse_58 evet canm ikinci gebelik oldugu icin hemen hemen herseyi hazirdi zaten bende agirlasmadan yavas yavas yapim dedim birde cocuk olunca anca yetisiyor valla canm son haftalari dinlemeye birakicam cunku😊