Asiyenur_46 Kızlar ilk 13 hafta bulantılarla geçti ama sonra çok rahattım 1 haftadır midem bulanıyor demir ilacını da bıraktım yine bulanıyor yanıyor ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Semam Asiyenur_46 Ayh bendede aynı dert var normalde cok bulantim olmamıştı hamileligimin basından beri ama suan 22+4 olduk yaklaşık 3 4 gündür gündüz ara ara gece daha fazla mide bulantısı ve yanması oluyo 😐 demekki yalnız değilmişim..
Aleyy00 Asiyenur_46 bende de oluyordu ama son haftalarımda doktorum gaviscon iç iyi gelir demişti çok iyi geliyordu birde 3 yudum soğuk süt içiyordum hemen kesiyordu
Asiyenur_46 Mororkide yanı bilmiyorum ki baharatli yada çok yağlı şeyler de yemiyorum ilaçtan desem onu da bıraktım
Mororkide Asiyenur_46 bende aksam yemek yersem ekmek vs cok yersem mıde bulantısı ve yanma oluyo o yuzden ayarladım suan bı tabaktan az yemek yıyorum bolsalata yogurt yanına yatarkende meyve yıyorum yoksa pert oluyorum sabaha kadar
Asiyenur_46 mrvky34 bu haftalarda neden oluyor ki ya tam diyordum artık rahatladım herşeyi yerim diye ama olmadı
Asiyenur_46 Semam değilsin canım aynj bende senin gibiyim ve 21 hafta da 1 kilo aldım sadece bebeğim kilo almaz diye korkuyorum 19+4 de 310 gramdı doktorum güzel kilosu dedi ama
mrvky34 Asiyenur_46 aclik sekerim 100un uzerinde. Sekerli seyler yedigimde mide bulantim artiyor tuhaf hissediyorum. Cozumude diyet yapmak
Asiyenur_46 Mororkide Bende de öyle çok da yemiyorum.ama bilmiyorum ya bi bitmedi şu bulantı iştahsızlık
Aleyy00 Asiyenur_46 evet midem çok yanıyor dayanamıyorum derseniz yazacaktır veya bir ilaç söyleyecektir