diloscn 17.haftadayız,bebek hareketlerini hissedip tanıyan var mı? Nasıl geçiyor herşey,göbekler göründü 🙆🏻♀️
Elif380 diloscn bende adet tarihine göre 16+1 ama ultrasona göre 15+2 yiz dün sanki hissettim gibi oldu ama emin olamıyorum yinede çünkü nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ki tanımlayamıyorum galiba 🤷♀️👶💙
littleon Ben 15inci haftada beri hissediyorum ama bu hafta daha net hissetmeye başladım :) cok şükür herşey yolunda sizi nasıl geciyor 😍
diloscn littleon ilk hamileliğin mi ? Benm 17+1 dha hiç hissetmedim yda hissettim tanımlayamadım seyrime şeklinde mi oluyo
littleon diloscn evet ilk hamileliğim ilk başlarda anlamamıştım haraketi ama artık ayırt edebiliyorum.. Korkmana gerek yok 22 25 haftaya kadar hissetmeyenler var
tugbaayaz diloscn bende bugün 17+1 oldum 3 gün önce çok minnak bi tekme yedim bi gün sonrası ve dün seyirme gibi pıt pıt etti bi iki kere bugün hiç bişey yok daha o bile insanı ne hale sokuyor varya bin şükür Rabbime 🤲🥰😍
Yasmiiinn diloscn belki anlamıyorsundur canım haraket olduğunu.. bende başta pıt pıttı dedim herhalde gaz sonra baktım gazla alakası yok gaz farklı birşey bunun haraketleri daha farklı bir his dedim ondan sonra hissetmeye başladım🤷♀️😀😀