Hadibakalim Dun sağlık ocagina gittim kan verdim sistem hatasından dolayi betaya bakilamadi dedi cok sinir oldum. Bütün devlet hastaneleride ayniymis.özele direk test icin para verebilir miyim yoksa muayene sartmi
Misssimsek Hadibakalim devlet hastanelerinin acillerinde de yapılıyor diye biliyorum muayeneye gerek yok. Ben öyle yaptirmistim.
Hiii Özelde direk kan alma bölümüne gidip ödeme yapıp testi yaptırabiliosun ben daha yeni yaptırdım acile gitmene gerek yok yani
Cerenn06 Hadibakalim Devletin acili bakmıyor ben gittiğimde sağlık ocağına yönlendirmişti sabahtan gidin kan verin bizim burada bakmamız yasak demişti önceden yoktu böyle birşey bakıyorlardı . Özel hastanede sadece kan verip baktırabilirsiniz .
imrangulll Ben özele gidip gebelik testi istiyorum demiştim bütün beta yükselişinide öyle yaptırdım ama bizim burda bir özel hastane var muayeneyi zorunlu kılıyor. Gidiceğiniz hastaneyi ararsanız bir sıkıntı olmaz
Melike3777 Hadibakalim canım direk özele git hemen kan alıyorlar yarım saat 1 saat içindede genelde çıkıyor sonuç
Ozlemzeynep Hadibakalim muayene şart değil gebelik testi istiyorum dersin genel de bi iki saate çıkıyor ben 20 tlye yaptırmıştım
Nuriay Hadibakalim tabiki vere bilirsin ben testlerimi ozelde yaptirip devlet hastanesindeki doktoruma goturuyorum
Yaman Hadibakalim sadece test yapiliyor cnm ben yaptirmistim 5-6 ay oncesi acilden giris yapmistim haftasonu oldugu icin