EbruIrmakAhmet Miniminikuss geçer geçer korkma dinlen yorma kendini çok ağrın olursa parol yada minoset alabilirsin
Miniminikuss sonsuzadek Tucenur Dsg Tucenur Cigdemveminik EbruIrmakAhmet Raziye42 EbruIrmakAhmet Misrakarakus canlarım gttım hastaneye kan ıdrar verdım e nabızdan baktım smdı kan sonucum temız ama ıdrarda ıntıhap cıktı oda cok su ıcmememden kaynaklanıyor sanırım yarın gdıp ılac yazdıracagım 🤷🏻♀️hepınıze cvplarınızdan dolayı cok tesekkurler. Allahım hepımıze saglıklı gebelık gecırmeyı nasıo etsin ınsallah canlarımm🙏❤️❤️❤️ Raziye42
Misrakarakus Benimde 3 hafta önce kasiklarda çok. Şiddetli ağrılar oldu doktora gittim ve bobrek büyümesi çıktı bebek baskı yaptıkça böbreğini büyütüyor ve ağrı kaşıklara vurur dedi. Halla çekiyorum. Şuan 25+3 haftalık hamileyim inşallah biran önce geçer. 🙏🙏
Cigdemveminik Miniminikuss geçmiş olsun cnm korkma bnmde sürekli yenileyen binidrar yolu enfeksiyonum var tek kullnmlk ilaçla geçiyor ama bol su iç endişe etme 🥰
Zeynepg Miniminikuss üşüttüğünde gaz olduğunda ağrıyor. Üşütmemeye çalış benimde çok olmuştu o haftalarda