sonsuzadek 7-24 saat hareket ediyor desem yeridir. bu normel mi? hareketsiz kaldığı zaman dilimi çok kısa. tam hareket durdu diyorum, elimi koyuyorum, hops tekrar başa😂 kız bebek annesiyim
Masal-90 sonsuzadek bizimde öyle 33. Haftam... önceden belirli saatlerde hareket ediyordu simdi cok sık oynuyor.. ama benim hosuma gidiyor, hareket ediyor iyi demekki diye😂
Merve_kucuk sonsuzadek 32+2 günlüğüm maşallah her dakka hareketlerini hissettim 😍 Ama bazende dedim bu kızın hiç mi uykusu gelmedi bugün 😄
Haticeakks sonsuzadek 33. Haftada benimki öyleydi kıpır kıpır 34. Haftaya girdik daha az hareket ediyor ama canım çok yanıyor bir sorun da yok normaldir canım hareketli olması daha iyi ben doktora gidiyorum hareketi az diyorum nst baglaniyorum 10 dakika içinde 20 kez hareket ediyor doktor gayet iyi hani hareketi azdı diyor oğlum resmen beni yalancı çıkarıyor :D
sonsuzadek leyladurru Haticeakks Oglusumbebegim AntisosyalKelebek 😂😂 he iyi madem normelse😅 sizinde kasılmalarınız oluyo mu? karında sertleşme bi yere toplanma ve bunun biraz uzun sürmesi can acıtısı seviyede
AntisosyalKelebek sonsuzadek sorma yatamıyorum bile bazen top gibi oluyor bide idrar yolu enfeksiyonum vardı sürekli yaşıyordum şimdi 36+1 vajinamda iğne batmaları başladı çığlık atasım geliyor bazen😂 ve artık yalancı kasılmalar başlıyor
Haticeakks deniznisa bebeğin hareketleri ciddi derecede azalırsa mutlaka doktora görünün ama herkeste farklıdır çünkü
huysuzpandaci sonsuzadek 34+2 yım benım kıde hareketlı bazen bı tekme atıyo karnım jöle gibi sallanıyo :D