Sydylmz Kızlar 24 haftalık hamileyim 1 aydır dikkat ediyorum her duşa girdiğimde göğüslerimin ucu Beyaz sanki süt gelmiş de kurumuş gbi suya değince gidiyor zaten. Aynı durumu yaşayan var mı bu gelen süt mü acaba erken degl mi normal mi
Bimelek Sydylmz benim 30 haftalıkken başlamıştı normal olduğunu düşünüyorum sadece sıkmamanız gerekiyor
Ummuhanjeso Sydylmz 23 haftalık hamileyim benden de aynı şekilde geliyor hatta sütyeni ıslatıyor. Doktorum normal sıkma sakın dedi onun dışında bir zararı yok canım.
Mrv1234 Sydylmz canim o tipa gorevi goruyor goguslerimizde kucuk kucuk oluyorsa eger suda dogru gidiyor ama yine geliyor yani kisaca sutun akmasini engelliyor bilakis doguma hazirlik yapiyor goguslerimiz kisaca erken degil yani merak etme bisi olmaz onlardan🤗
Busimss Sydylmz benim çoğu zaman öyle beyaz beyaz ama hiç süt olduğuna yormamıştım açıkcası 🙄 geçiyor sonra kendi kendine arada oluyor bende de.
Sydylmz Bimelek süt akmıyor ama ucu Beyaz ve kurumuş süttür herhalde sasırdm bu kadar erken olmasına ☺️
Haticeakks Haftamdayim henüz öyle bişey olmadı acaba sutum olmayacak mı diye düşünüyorum eltim 20 haftalık hamile ondan süt geliyor baya baya ben doktora danis dedim ama salakk umursamadı bile inşallah bir sorun olmaz