Tuba_ Arkadaşlar 11 mart doğum yaptım normal doğum ama hala sütüm gelmedi bir damla bile gelmiyor mama veriyoruz yine emziriyorum ama boş meme gibi mamaylada doymuyor ne yapabılırım sütüm gelmesi için gelmiyecek diye çok korkuyorum en etkili hemencecik sütümün gelmesi için ne yapabılırım tecrübelerinizi paylaşırmısınız
arslanmerve57 Tuba_ hurmayı kaynatıp suyunu için rezene çayı süt yapıyor birde boza için duşa girdiğiniz zaman da masaj yapın ☺️
aminezehra Tuba_ dereotu inanılmaz arttırıyor sağlıklıda bol bol ye. İnşallah gelir ams gelmezsede üzülme onun rızkını Allah gönderir endişelenme
Ilknur_degrrli1 Tuba_ humana cayi al canim icmeye basla birde bi karisim yazm hergun ic 1 bardak sut Kuru incir Hurma Pekmez Yulaf bunlari blendirdan gecirip ic
ECeren Tuba_ merhaba henüz doğurmadım fakat teoride öğrendiklerim(ablam ve arkadaslarımda basarılı oldu) şunlar 1 en önemlisi canınızı sıkan bıt bıt konuşan yok bnim sütüm şöyleydi yok ben hollanda ineyi gibiydim falan dienleri bian önce uzaklastırın önce sızın moreliniz 2 bol su sıvı tüketimi 3 dayanabileceğiniz kadar sıcak suda duş 4 internettede bulabileceğiniz süt artırmak için masaj eşinizden yardım alabilirsiniz 5 rezene çayı yada alkolsuz bira ebebekte var arpa suyu die satılıyor sanırım 6 sütünüzü sağmaya devam edin lütfen
H1z2a3 Tuba_ canım bnde 10 martta doğum yaptım sütüm yoktu ama mama da vermedim sürekli emzirdim ve tatlı çok yedim su içtim sen emzirdikçe o gelir ilk üç gün gelmemesi normla karşılanıyor mama çok verme ki memeni çeksin sonra memeyi reddetme olayı olmasın sıcak duş süt kanallarını genişletir sıcak duş al socak havlu falan bırak gelir
220617ss merhaba , öncelikle stresten uzak durun mümkün olduğunca ve emin olun yavrunuzla temasınız oldukça onun kokusuyla dahi sütünüz gelmeye başlıycak Allah'ın izniyle :)
gezentianne Tuba_ Sıcak havlu tutun göğüslerinize.ve masaj yapın.stres yaptıkça gelmez rahat olun ilk birkaç gün normal
Mom3535 Dayanabildiğin kadar sıcak suyla masaj yap bestlac mutlaka kullan birde helva bende bunlar çok işe yaramıştı ilk doğumum sezaryendi sütüm 2. Gün gelmişti birde boşta olsa emzir canım bebişin indirecek sütü birde hiçbir şeyi takma sütün gelmese bile sen çok güzel bi annesin 💐
EcrinveSelim Öncelikle sık dusa gir eğer giremezsende havluyu ısıt koy göğslerine. Ebebek satılan milk tea cayı önerirm .helva ye. Birde sık sık emzir her emzrmeden sonra bol su iç . Gelir canm sen stres yapma sütüm var de hermzn
-deniz- Tuba_ hurma, kuru üzüm, kayısı ve inciri göz kararı suda kaynatıp blenderdan çek ve 1 çay kaşığı tarçın ilave et onu bol bol tüket benim 2. Gün sütüm böyle gelmişti ve sıcak havluyu ısıtıp ısıtıp göğsüne koy.
Salcali Tuba_ ben sezeryanla doğum yaptım 3.gunhn sonunda sütüm geldi o da hastaneden çıkıp eve geldiğinde sıcak dusla memelerime masaj yaptım tavsiye ederim
ssedaa_a Çiğ havuç ve havuç suyu bol meyve ve yeşillik yemek, su içmek sütü artırırmış bende tam bilmiyorum gerçek tıp diye bi kitabım var orda okumuştum umarım işinize yarar faydasını görürsünüz.😊