Dudumuaz https://urun.n11.com/oyun-parki-park-yatak/minigo-sleepy-portatif-sallanir-bebek-besigi-cibinlik-tul-hediy-P395062181 Bu beşikten kullanan var mı acaba
arslanmerve57 Dudumuaz canım ben miniçoda bakmıştım buna uzun süre kullanamaz çok sağlam bir şey değil ama idareten kullanabilirsin
Adimadim Ben pierre cerdin park besik aldim birde dun buna benzer kiwi nova portatif besik aldim yatagimin yanina diger odalara goturecegim taşıması kolay Dudumuaz
Taylan1 Dudumuaz ben aldım daha kullanamadık. Sağlam değil demiş arkadaş yani anne yanı sonuçta idareten alışana kadar kullanılacak bişey 1 -2 yaşına kadar tabi kullanamazsın kullanışlı bence cibinliğini falanda gönderiyorlar ki o fiyata çok çok iyi bence
Dudumuaz Adimadim aynen ben de o şekilde düşünüyorum oda yaptığım için taşıması kolay hem de bi süre anne yanı beşiği olarak kullanmak
Dudumuaz Taylan1 oda yaptığım için bende anne yanı için çok pahalı bişey almak istemiyorum bi süre idare etse yeter canım
EbruIrmakAhmet Dudumuaz bi 5 6 ay kullanmak için istiyosan kullanırsın canım sonrası zaten olmaz bunun içinde bu fiyata idare eder seni tabanları kötü oluyo bunların içine kalın bi battaniye serersin yatırırken